31 Октомври, 2016 19:16 1 085 0

Лукашенко учи арабски шейх как да забогатее

  • александър лукашенко-
  • забогатее-
  • шейх

Разговорът се насочи около климатичните условия

По време на своя среща с престолонаследника на Абу Даби – шейх Мохамед бин Зайед, президента на Беларус Александър Лукашенко обясни как климата може да се отрази на финансовото благосъстояние, съобщи „Росбалт“.

„Струва ми се, че ако при вас имаше малко повече дъжд и сняг, вие щяхте да бъдете още по-богати“, заяви Лукашенко.

Зайед отговори, че Обединените Арабски Емирства работят от години по този въпрос. Той напомни, че дори е била създадена специална награда за създаването на климатични технологии.

В момента Лукашенко е на посещение ОАЕ. Той е известен с провокативните си изказвания. Преди време беше заявил, че е добре да учиш в колеж, но е и важно да се потиш с тежък физически труд. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА