Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 11:43 80 569 13

Предсмъртната изповед на моториста (видео)

  • моторист-
  • изповед

Катастрофирал любител на високите скорости се изповяда пред семейството си

Сърцераздирателно видео с катастрофирал моторист шокира света. Клипът на Кевин Дипенбрук от Грийнвил, Тексас, в който той се изповядва пред своите близки е гледан повече от 1,5 милиона пъти в интернет и цифрата постоянно нараства, съобщи ren.tv.

Кевин катастрофирал сериозно с мотора си в родния щат Тексас. Мъжът получил сериозни травми (12 счупени ребра и разкъсвания на белите дробове) и очевидно решил, че това са последните му минути на този свят. Кевин записал на личния си телефон сърцераздирателно послание, в което иска прошка от семейството си.

„Преди всичко искам да кажа, че ви обичам”, казва Кевин и моли близките си за прошка, защото по думите му е бил „много глупав”.

Ситуацията по чудо завършва с щастлив край, защото Дипенбрук оцелява въпреки получените тежки наранявания. 24 часа след катастрофата той е открит от патрулен полицай и е откаран в близката болница. Неговият приятел обаче починал от раните си.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колчо

    0 0 Отговор
    Много интересно, американците звънят на 911 за всичко, а тоя тръгнал да си прави селфи видео.Открит бил 24часа след инцидента, а защо не е премръзнал никой не знае?
  • 2 Янко

    1 1 Отговор
    Нека да гледат нашите рокерчета и да си вземат поука!

    Коментиран от #13

  • 3 Галя

    0 1 Отговор
    Някой изобщо вярва ли на това?
    12 счупени ребра, разкъсвания на белия дроб и дори не се закашля ...... И защо след като е в съзнание, има работещ телефон, не се е обадил на 911? Или ако се чувства добре, като за селфи, то би оставил приятеля си без лекарска помощ? Пълна глупост и измислица!
  • 4 цсцссдддд

    0 1 Отговор
    ъъъ, нещо не се вързва... катастрофира и не вади телефона да се обади за помощ, а започва да снима.. и така часове наред??

    Коментиран от #6

  • 5 Ххх

    1 0 Отговор
    Нямал е сигнал бе!! Зареди това не се е обадил.То е близко до акъла, ако го имаш де!
  • 6 ЛЪВ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "цсцссдддд":

    В щатите мрежата/покритието извън населените места е доста далече от 100%. Ама доста далеч!
  • 7 Оцелял

    0 0 Отговор
    Остави ги слепи и неуки, човече, те не заслужават.
  • 8 Спекула

    0 0 Отговор
    Разкъсвания на белите дробове, а пък оцелял след 24 часа след злополуката!!!
  • 9 Галя

    0 0 Отговор
    Това е спешно повикване, може без СИМ карта, може и с 5% обхват, прост да се върже за някоя мрежа стига. Като слушам от клипа има доста голямо движение, така че едва ли е в някоя запустяла местност без никакъв обхват. Да не говорим дали би издържал 24 часа с описаните травми.... Но все пак има и още по-фрапиращи случаи на оцелели. Според мен си прави реклама.
  • 10 Тодор

    0 0 Отговор
    Позирал е ,да го е.а!Правил се е на интересен!
  • 11 Галя

    0 0 Отговор
    Значи на очеизваждащи факти не обръщате внимание, само четете редовете, без да мислите. Много лесно ви манипулирате, бе хора... Изобщо имате ли представа как изглежда човек с 12 счупени ребра, как говори, как диша, че се дави и кашля?
    И на Калфин ли повярвахте, че живее с 500 лв. на месец?
    П.П. Гледах и видеото уж в болницата. Да, снимано в болнична стая, без да е интервюиран лекар, без да никакви власти да потвърдят случилото се. Така и аз мога да си записвам, само някой познат да имам в която и да е свинска медия.
  • 12 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Не ми изглежда автентично, така или иначе не е интересно за широката аудитория, не виждам смисъл да го публикува това и всеки да го гледа.
  • 13 хгтхннтъхн

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Янко":

    да с БМВ то то ва просто неможе
    да ти се случи
    излишни грижи
    газ колкото може другите
    да му мислят