Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 07:55 1 575 3

Простете, г-н министър, но без велосипед

  • борис джонсън-
  • велосипед-
  • колело

Лондонската полиция забрани на британския първи дипломат Борис Джонсън да ходи с колело на работа

Лондонската полиция забрани на британския министър на външните работи Борис Джонсън да кара велосипед. Според Скотланд ярд, когато е на две колела бившият кмет на Лондон се превръща в лесна мишена за терористи, пише в. "Дейли мейл".

Дипломатът отдавна има навика да ходи с велосипед на работа. Джонсън не слизаше от любимото возило и когато беше кмет на британската столица. Тогава той въведе колелетата под наем и велосипедните алеи в Лондон.

Според полицията обаче Джонсън е лесно разпознаваем и терористи може да го атакуват, докато кара колелото си.

Близки на министъра казват, че сега той търси други начини да изгаря калориите, натрупани по време на дългите дипломатически вечери. Ето защо на няколко пъти Джонсън е бил забелязан да тича в парка, обут с впечатляващи шорти с бели цветя на червен фон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    Кога нашия наглец Тиквоча ще се качи на колело?Или да пътува на велосипед от Банкя да жълтите павета.Но,най-добре да набута данъкоплатеца с бронирани коли.
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Ама не е само Боко, всичките ни управници се движат със служебни коли и шофьори, а шефовете с кортежи, гаче ли са мафиотски босове и май такива ще се окажат.
  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    силните политици ходят с колело или метро на работа,слабите с кортежи.нали помните всяка сутрин как ходеше живков на работа,затваряха пътя бояна- банкя с милиционери с автомати ,да го пазят от работниците и селяните дето справедливо управляваше,сегашните са взели пример от него,кво да се прави ,а борис джонсън е взел пример от чърчил,та квито учителите такива и учениците.
Новини по държави: