2 Ноември, 2016 16:09 1 775 2

Инцидент забавя полета на „България ер“ от Франкфурт

  • полет-
  • българия ер
Инцидент забавя полета на „България ер“ от Франкфурт - 1

Самолет на „България ер“ закачи ръкав на летището във Франкфурт и е наранил крилото му. Това съобщиха от авиокомпанията.

Пътниците от полет FB438 на „България ер“ от Франкфурт до София ще отлетят от Германия между 18,30 и 19,00 местно време и се очаква да кацнат в София около 22 часа българско време.

Лека повреда, причинена от ръкава, когато се е насочвал към вратата, е причината за отлагане на полета. Пътниците ще бъдат превозени към България с нов самолет на „България ер“.

Възможно е да настъпят промени в часа на заминаване, които не зависят от националния превозвач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дом

    0 0 Отговор
    "Лека повреда, причинена от ръкава"... Някой от персонала на летището не е внимавал. Важното е че въпреки забавянето, проблемът ще се реши съвсем скоро и хората ще са си по домовете

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: