Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 08:26 2 585 3

ФБР разкоства Хилари Клинтън

  • клинтън-
  • избори-
  • фбр

Мащабно разследване срещу фондацията на кандидата за президент на САЩ

Разследването на ФБР срещу фондацията на семейство Клинтън вече е придвижено към много висок профил. Това съобщават вътрешни източници за Fox News.

Вече по няколко пъти са били разпитвани хора, свързани със случая. За него има съмнение, че става въпрос за схема за финансиране срещу поръчки между фондацията и Хилари Клинтън от периода и като държавен секретар.

Още преди Уикилийкс да пусне в мрежата последните данни по случая, от ФБР вече са били събрали голям набор от доказателства. Според един от източниците, „лавина от информация“ залива агенцията всеки ден. Някои данни идват от Уикилийкс, а други от новооткрити имейли на Клинтън.

В момента агентите на ФБР са се заели „агресивно да разследват случая“ Очаква се някои хора да бъдат разпитани за трети път. В момента отново се разглеждат показанията на Клинтън и нейните съветници. В тях се търсят разминавания. Президентът на САЩ Барак Обама вече разкритикува действията на ФБР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    0 0 Отговор
    Барак Обама е прав във критиките си към ФБР.Та нали и тои и хилари и буш са на една и съща хранилка.
  • 2 Милано

    0 0 Отговор
    Маските падат-нека цял свят да види какви са политиците в САЩ-лицемери и алчни лъжци.И точно тези хора учат целият свят как да живее...Точно тези хора решават кой е добър и кой лош-и обвиняват и унищожават цели народи и държави заради постъпки които самите те извършват!!!!--еми затова са мразени и ненавиждани....
  • 3 Марио

    0 0 Отговор
    Абе какво значи разкостват? Била е първа дама, държавен секретар на мощна държава, сега иска и президент да и бъде. Тоа да не ти е длъжност председател на ТКЗС? Естествено е да я разследват щом има доказани данни та дори и да е за нехайство.
    Бай Пешо агронома ако е нехаен и засее на 50 декара ръж вместо пшеница ще е загуба, но поносима. Ако президента са САЩ е нехаен и направи грешна стъпка, това е друго. Този човек трябва да е чист като сълза на сърна и физически здрав, а не корумпиран и болен червив пън. Гледайте малко и други новини, не само американските. Там ясно се вижда, че до нея на предизборните и кампании седи едно лице с готова инжекция в ръка и няколко пъти камерата я хваща как припада преди да я вкарат в колата. Цел екип я крепи.