3 Ноември, 2016 11:31 2 526 6

Асандж: Жал ми е за Хилари

  • джулиан асандж-
  • уикилийкс-
  • хилари клинтън

Той отрече сътрудничество с руски хакери

„Уикилийкс“ не получи имейлите на Хилари Клинтън от Русия“. Това бе заявено от основателя на портала Джулиян Асандж в интервю пред RT.

“Лагерът на Клинтън се опита да произведе една маккартистка истерия, в която Русия е виновна за всичко. Тя твърди, че 17 американски агенции са потвърдили, че ние сме получили информацията си от руски хакери. Това е лъжа. Мога да ви кажа, че руското правителство не ни е предоставяло никакви данни,

Хилари Клинтън е само един човек. Чувствам съжаление за нея. Тя е просто човек, който е изяден жив от нечии амбиции. Тя обаче представя цяла мрежа от взаимоотношения с хора и конкретни държави“, заяви Асандж.

През последните няколко месеца „Уикилийкс“ представи около 30 000 имейла, свързани с кампанията на Клинтън. Някои разкрития доведоха до това, ФБР да възобнови разследването си срещу бившия държавен секретар на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    1 0 Отговор
    Да беше мислила когато ядеше кифтетата!?!
  • 2 шлемник байкалскии

    0 0 Отговор
    Не ги е получил директно от русия а през няколко пощенски кутии!
  • 3 Хайдутин

    0 0 Отговор
    Кво значение има от къде са след като са истина!!! И кво стана според американците виновен е този който казва кой е убиеца а не самият убиец! Егати демокрацията!

    Коментиран от #5

  • 4 кроко

    0 0 Отговор
    Уики лийкс ги маше още преди русия да стане врга, така че както казва хайдука, важно е съдържанието. Не като наш тиквьо като излезе запис с него и почваме да разискваме кой го е направили изнесъл, а не каквео е говори в него.
  • 5 Марио

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хайдутин":

    Напълно си прав. Все пак тук не става въпроса за някакви си имейли, а за яка корупционна баджанашка система, свързана най вече с Обама. Не директно, а през родата. Защо мислите, че толкова ревностно иска да я види президент? Ами много ясно. За да му се размине, а и лапачката да продължи. За негово съжаление не всички може да купиш с кинти или пък да изплашиш. Явно такъв е шефа на ФБР. А и може да е отговор на някаква заплаха. Нищо не се знае с точност. Важното е, че мръсните и задници лъснаха и цял свят видя колко струва тяхната псевдо демокрация.
  • 6 Къде е истината

    0 1 Отговор
    Жал ми е за всички хора, които вярват на Асандж и тази пропаганда, в която един човек се издига над света и твърди, че дава истината на хората на порции - според времето, мястото и събитието или по-точно срещу конкретни личности и държави. Всички са изпълнени с омраза, всички викат "хвърляйте и тези и тези в затвора"!!! Това да ви прилича на едни други времена, но днес с похватите на интернет и кибер атаките? Похватите са същите - средствата различни. За българите преди 50 г. е било истина, че редица техни съграждани са били престъпници, убийци - всичко снабдено с "истини" и "доказателства". Определно САЩ губят тази информационна война срещу Русия - какво ще ни се строполи - само не смея и да си помислям. Лошото е, че хората започват да симпатизират на очевидни диктатори, авторитарни типове, аргоантни, нагли в свята пропаганда, готови да сринат човешкия живот с всички средства. И този образ е адмириран от мнозинството в света. Бил "силният" образ!?? Ужас ме ме обхваща като си помисля колко още такива "истинни" канали като Уикилийкс могат да тръгнат. И ми настръхва косата от такива "пророци" като Асандж, крали и издирвани за хакерство и кражба на пари. Жалка история. Очернят всички политичсеки неудобни фигури във всички държави с абсолютно невероятни обвинения, разграждат обществото, внушават му липса на уважение към всякакви институции, правейки ги ниски и долни с изтичащи клюки и недоказани връзки и обвинения. Пускат вируса на за разпада на ценностите - д