Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 21:04 3 410 10

Как наказва китайският КАТ?

  • китай-
  • полиция-
  • дълги светлини-
  • наказание-
  • шофьори

Оригинално?

Как наказва китайският КАТ? - 1
Снимка: Weibo

Китайските власти намериха интересен подход как да наказват шофьорите, каращи на дълги светлини, пише Скай нюз.

Службите в южния китайски град Шънджън разпространиха кадри по какъв начин смятат да противодействат на нарушителите.

Освен, че ще бъдат глобени с 300 юана ($44), шофьорите ще трябва да седнат на стол с лице към колата и да се взират във включените дълги светлини в продължение на една минута.

Да видят какво е! Целта е шофьорите да разберат колко неприятни и опасни могат да бъдат дългите светлини за другите участници в движението по пътищата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Направо ме кефят методите на китайците, сигурен съм че ще имат голям ефект. Аз от край време се каня да си сложа на комбито отзад един фар, че нощно време като ми се лепнат разни малоумници с нерегулирани фарове, направо не се издържа.
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Ако някой се взира дори 10 сек в ксеноновите ми поръчкови фарове,които освен дългите,при превключване късите също започват да светят като дълги/би-ксенон/,то ПОНЕ 10 минути ЩЕ Е КАТО СЛЕПЕЦ...-говоря от собствен опит,докато си инспектирах "придобивката" за която платих доста пари.А това е,защото крушките ми не са 35W каквито са 99% от употребяваните в БГ,а 100W-точно китайски,нерегламентиран внос!И понеже РУСКИТЕ ЗАКОНИ СА СЪЩИТЕ КАТО КИТАЙСКИТЕ,възниква въпроса -ТАКИВА ЛИ АНТИДЕМОКРАТИЧНИ И НЕХУМАННИ ЗАКОНИ ИСКАМЕ ДА СИ ВНЕСЕМ в демократична България чрез залитане към "русофилството"?!

    Коментиран от #3, #6, #8, #9

  • 3 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Не ве конь, теб и подобните направо ще ви изнасяме към Северна Корея, че само Ким Някой-си може да ви оправи вас, а иначе от руснаците ще си внасяме водка, газ, бензин, хайвер, оръжия и други полезни работи. Иначе законите са ни като тяхните и в момента, свикнали сме им.

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    Принуждаваш ме да бъда откровен-"Мен и подобните ми"...не ВИ броим за хора!Не ви щем и електората даже:)Аре хаирлията!
  • 5 681

    0 0 Отговор
    Щом и конете вече имат фарове, добре е. Толерастията западна напредва. Всичко е ок, там всичко е възможно, онзи ден на Шмеркел и поникнал шнур, а дъщеря и си бръснела мустаците. Запада е мн хубав като идея, стига да не бяха всички задкулисия, които се отразяват на нас обикновените хора. Тъпо е да си еврофил или фоб, русофил или фоб. Достатъчно е да си непродажен българофил, всичко друго е разтягане на локуми и замазване на очи. Хуманно на запад е да си педофил получаваш по -малко, отколкото при икономическо престъпление. Е това ли е рая на земята?
  • 6 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Във форум dog.bg има страници и за любителите на други животни-има интересни теми: кой е любимия ви филм с коне, хранене и сближаване, първо падане, яздене сред дивата природа. Предлагам ти интересна идея чифтокопитен.
  • 7 оцх

    0 0 Отговор
    Китайците могат да дадат много примери за това как се управляват масите. Имам какво да учим от тях.
  • 8 Пурко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Оххх как обичам да лекувам такива тарикати..... Като ви влеза насреща с камиона бегате като мишоци. Дреме ми колко са ти силни фаровете и какъв китайски боклук използваш - накрая теб ще вадят от канавката и ще те опаковат в чувалче на части.
  • 9 До оня от коневръза

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    За такива тарикати като тебе, трябва да възстановят Крумовите закони: ти заслепяваш другите срущу теб - на теб ти избождат очите. Ясно и просто. Да видим дали ще монтирате всякакви китайски боклуци по кочините си!
  • 10 Марио

    0 0 Отговор
    Тия са уникални. Следващото наказание ще е ако някой блъсне дете, то родителя на блъснатото дете ще трябва да блъсне детето на първия, като той задължително ще седне на столче да гледа.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания