5 Ноември, 2016 09:46 3 230 29

Нов удар по Клинтън

  • хилари клинтън-
  • избори-
  • сащ

Още разкрития около нейните имейли

Хилари Клинтън е изпращала информация до дъщеря си Челси, която в последствие Държавният департамент е класифицирал, съобщи Politico.

Това е станало през 2009 г. Тогава Хилари, в ролята си на държавен секретар на САЩ, е препратила писмо от търговския съветник на Барак Обама – Майкъл Фроман, до дъщеря си.

Писмото е било изпратено със съобщение „Прочети го“, от частния сървър на Клинтън. То е станало малко, след като Клинтън и президента Барак Обама са имали разговори в Дания за взимането на мерки срещу глобалното затопляне.

Преди година съобщението е било класифицирано с най-ниското ниво на секретност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фронто

    2 0 Отговор
    Амбициозна,грозна,не особено умна,самовлюбена жена за шеф! Горката Америка!
  • 2 биби

    2 0 Отговор
    тая вещица ще ни докара трета световна война
  • 3 onq s konq

    0 1 Отговор
    Ах как ще се развихриии...!А първата й работа ще е да направи показен строеви преглед на всички разпасали се европейски вождове и много от тях ще има да тичат "до хоризонта и обратно" до припадък:)

    Коментиран от #4, #6

  • 4 валето

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    "...развихрим"???? Началнико на ездачна четирикопитна единица, ти да не си от ЮЕСЕЙ армее тук на квартира и да чакаш знак от Килъри Клинтон, да заповяда да одиш да риташ русские солдаты и гламавите Ганьовци- ние? Явноо си киборг и чакаш сегнал от Килъри да се развихриш? И какво ще тръгнеш с коня да ни биеш и стреляш ли? Споко ве, политиците ни ще ни довършат по-ефективно до десет години ако Тиквата, Мастан, Гоце, СтанишКеф и останалата политичесска сган са нав ласт, а те са от десетилетия ДС мафия на власт тука! Споко успокой коня, дай му вода и само гледай как ще ни довърпшат тия! Вие сте луди ти и такива като теб - постоянно мачкате невинни хора. Аз съм за разстрел на бандитите включвам и президенти и министри за вредите им, но ти пък ще мачкаш що не трябва май? Честито велики американофиле руссофобе българовсякакъв теранофиле! Аз заради такива като теб ви писна тая планета и търся кораб да бягам от вас лудите ...далеч да не ме открие никой! Ала немам.
  • 5 nkavrakov

    0 0 Отговор
    Само факта ,че мъжа и Бил Клинтън беше тръгнал по чуждо може да потвърди факта че не е стока като жена.
    Кой мъж ще тръгне по друго жени ако жена му е добър човек ?
    Има и изключения но в 90 процента ,проблема е в жената ,така че е ясно -спечели ли тази жена нищо добро не очаква Америка.
    Дано Доналд Тръмп е президент.
    Не случйно финансовите пазари не го харесват защото не е корумпиран толкова колкото жената на снимката.
  • 6 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Тежко болен си човечеее!

    Коментиран от #7, #9

  • 7 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    Доктореее,ако мислиш че ше ни пусна некоя кинта за ненужните ти диагнози,мн се лъжеш:)А иначе съм сигурен че и рецепти можеш да пишеш!

    Коментиран от #8

  • 8 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Не само рецепти, ами може и да те прати по клинична пъте на лечение в специалзирани заведения. Например в Северна Корея, която си едно голямо клинично заведение, много обичат да лекуват такива, като теб!

    Коментиран от #10

  • 9 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    И забравих да ти кажа че ти си болен защото си се нарекал ТРОЛ ! Ти си болен русофил явно

    Коментиран от #14

  • 10 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "кроко":

    Мигновената ти поява на екранчето в "защита" на тоя или оня трол говори единствено че пишеш точно с техните никове.Е...има и още 2-3 ресофилски,но в крайна сметка не разбирам що трябва да се правите на 50?!ЦИГАНСКО Е -РАЗБЕРИ!...да сте "силни" само когато сте много!То и БСПарския електорат като митингуваше крещеше "много сме-силни сме",ама спряха щото се оказа че нито са много,нито пък силни.В крайна сметка както вие тук,така и те излезе че всъщност СТЕ ЖАЛКИ.

    Коментиран от #12, #22

  • 11 ЪЕМ

    0 0 Отговор
    Кучка лакома
  • 12 Живко Тодоров

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Само като ти видя неграмотно написания ник и още по-неграмотните ти излияния отдолу, ми ставаш ясен като бистра вода. Поредният неизпил хапчетата си психопат с огромно желание за последна инстанция и "компетентни" мнения по всички въпроси. Жалък си.

    Коментиран от #16

  • 13 Картър

    0 0 Отговор
    Уйкиликс доказа по неоспорим начин, че Килъри е ЗНАЕЛА, че Сауди арабели са въоръжавали ИДИЛ. По времето когато тя е била държавен секретар на САЩ, САЩ продават на СА оръжие за стотици мириарди $, а банковата сметка на частната фондация на семейство Клинтън набъбва с 20 милиарда $ пак от СА. ТОЕСТ, КИЛЪРИ СЕ ЯВЯВА МАЙКАТА НА ИДИЛ И КАТО ТАКАВА Е МАСОВА УБИЙЦА. ПФУ!
  • 14 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Тихо, тихо, простей си тихичко, наум. През това време научи кое е българското знаме, Кадафито не е управлявал Ирак, онова по калниците на американските автомобили не са мигачи, имаш много да наваксваш. За начало се върни в четвърти клас, извинявай в предучилищна! Виж там оправи си образованието. А и потренирай още малко във фитнеса, хилавичък ми изглеждаш-умствено и физически!
  • 15 tost

    0 0 Отговор
    Вижда се много добре,че днес Конника без глава е пасъл коня в маковите полета на Анадола ;)
  • 16 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Живко Тодоров":

    Аз пък като ти гледам ника който си е Тодор Живков на обратно ,се чудя как такъв човек носталгично обременен от идеите на БКП се осмелява да ми говори за "неграмотност",след като иконата му "Бай Тошо" навремето заля народа с мъдростта-завет "Тая година полупроводници,догодина -цели"?! Да - немалка част от БКП-елита станаха мулти-милионери,но такива като теб/само предполагам...но почти никога не предполагам напразно/ от нисшите нива тип "активни борци",които вбесяваха хората с наглите си про-комунистически и про-руски излияния ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕГЛЪТНАТ,че са последна дупка на кавала в момента!Така е-БЯХТЕ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ ДРУГАРИ БКП-АКТИВИСТИ,но защото хората скърцаха със зъби и не смееха да ви поставят с две приказки на мястото ви,щото ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ...немедлено ще ги извика за "справка"!!Хапчета казваш ааа?Май нещо живееш в миналия век,когато пращахте "инакомислещите " в психиатрични заведения ...ЧЕРВЕН БАЙНО:)

    Коментиран от #17

  • 17 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Ти няма ли да носиш бюлетини? Как ще направим СеСка мадър фор нешънъл!

    Коментиран от #18, #19

  • 18 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Д'Мин":

    Хаха!Нещо бъркаш хитър Петър с Черен Петър:)За инфо-нося маркови дрехи...ама да нося бюлетини?Не се притеснявай за "мадъра"-всичко е сметнато по 3,14.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Е да ама два пъти си ми го обърнал! А и интересно си написал обръШТам, в българската азбука има една буква-Щ, може да я използваШТ, когато искаШТ! Кефиш ме пич, нЕма такъв неграмотник, като тебе!
  • 21 onq s konq

    0 0 Отговор
    Дааа-ПИШЕТЕ С МОЯ НИК,правете ИЗКУСТВЕНИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ за да ме принизите до ващо си ниво,а после да ми излизате с номера че имам "раздвоение на личността"...Аре едно безплатно пожелание от мен-БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ В НЕЩАСТИЕТО СИ:)Амин.

    Коментиран от #23, #24

  • 22 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Ако ще те успокои, мога да пиша и с твоя ник?
  • 23 оня с магарето

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    ДО ВАЩО СИ ли викаш неграмотнико ?
  • 24 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Хахаха, и в този пост имаш грешка! Пост 23 го е отбелязал! Леле коньо съвсем я оплеска! Хахахаха...

    Коментиран от #25

  • 25 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Д'Мин":

    Ама ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ ЧЕ ЩЕ СИ ХАБЯ КЛАВИАТУРАТА ЗА ДА НАПИША "ВАШЕТО" ВМЕСТО "ВАЩО"?!!...Е нямам думи.

    Коментиран от #26, #27

  • 26 оня с магарето

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Е то от пестелив човек като теб дето си сменя маслото на колата на 50 000 километра какво да очакваш ?
  • 27 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    А защо си хабиш нета?

    Коментиран от #28

  • 28 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "кроко":

    Добър въпрос.Ето и отговора-Независимо че г-жа "Искрано и лично" в Биг Брадър ми е принципно общо взето антипатична,все пак установих със сигурност че имаме общо виждане относно принципа -"НЕ МОГА ДА СРЕЩНА ТЪПУНГЕР И ДА НЕ МУ ОБЯСНЯ КОЛКО Е ТЪП"...НА ДЪЛГО,НА ЩИРОКО И ИЗЧЕРПАТЕЛНО!"А като се има в предвид че докато си драскам тука,други работят ИНТЕНЗИВНО ЗА МЕН...разбираш ли,също като човек?:)

    Коментиран от #29

  • 29 баш майстора

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Разбрах та, уа!