Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 07:32, обновена 6 Ноември, 2016 07:45 6 762 5

Сикрет сървиз евакуира Доналд Тръмп (ВИДЕО)

  • доналд тръмп-
  • евакуираха-
  • сикрет сървиз

Той беше изведен от сцената по време на митинг в Невада

Сикрет сървиз евакуира Доналд Тръмп (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/AP

Представители на Сикрет сървиз свалиха от сцената кандидата за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп, съобщи Си Ен Ен.Това стана по време на негов митинг в Рино, щата Невада.

На изтекли кадри от събитието, се вижда как двама охранители извеждат Тръмп по средата на негова реч. Според американски медии в залата е пристигнала информация за присъствието на въоръжен човек. В него не е било открито оръжие. В момента се води разследване.

Един мъж е бил задържан. Тръмп отсъстваше в продължение на няколко минути. След това той се върна на сцената и продължи речта си. Той започна с думите: „Няма как да ни спрат“.

Кандидата за президент отправи благодарности към службите и местната полиция за техните действия. Тръмп благодари и на своите привърженици за невероятната подкрепа.

Според последните предварителни данни разликата между Тръмп и кандидата на Демократическата партия Хилари Клинтън е 2.08% в полза на Клинтън. Изборите в САЩ ще се състоят на 8-ми ноември.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Бързат да го очистят преди изборите. Втори президент мъченик не им трябва особено след като предстоят задачи в спешен порядък а именно глобална война.

    Коментиран от #5

  • 2 опса

    0 0 Отговор
    работата е там че в щатите гласуват по щати а не по население и накрая става този който го подкрепят най много щати така че тези 2% в полза на Хилърито реално нищо не значат

    Коментиран от #4

  • 3 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    овце по зле са от нас
  • 4 Само не ТЪПАНАРКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "опса":

    Добре че коментира как се гласува там ! Значи все още има надежда ВЕЛИКАТА ТЪПАНАРКА хилари да не бъде избрана, опазил ни господ от такава ТЪПАНАРКА, АМИН !
  • 5 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Господинов":

    Съгласен съм на пълно, но не изключвам и вариант в който сценарият за трета световна ще се състои независимо от президента.
    Да речем че това са публични незначителни фигури, също като негърчето от Хавай стремящо се да забавлява публиката с шеги и танци, докато нещата се случват по предварително наредения сценарий.