890 4

Средиземно море носи вълни от бежанци за Италия

Само за един ден са били прибрани 2200 души

Росен Стойчев

2200 бежанци са били спасени от италианската брегова охрана край либийския бряг, съобщи „Ал Джазира“.

6 спасителни операции са били извършени в през вчерашния ден. Намерени са телата на 10 на загинали. Имигрантите са били спасени от 13 гумени лодки и още 3 плавателни съда. Само малтийският кораб Topaz Responder е прибрал на своя борд над 700 имигранти.

В петък бяха спасени още 1200 имигранти. В същото време либийските власти съобщиха, че са открили телата на 6-ма загинали по западния бряг на Триполи. Само през последната седмица край страната бяха открити телата на 40 загинали.

В момента продължават обвиненията към ЕС, че е безучастен към случващото се в Средиземно море.

 

Италия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • димо
  Отговор
  1 13:14  06.11.16
  ...и все така не разбирам как журналята разбират смисъла на думата "спасявам" кокато я вписват в темата с вносната паплач...

  Коментиран от #2

 • Патето Яки
  Отговор
  2 13:20  06.11.16

  До коментар #1 от "димо":

  Народа бяга от разрушената, ограбвана и гладна Либия.

  Коментиран от #3

 • Овце сте всички и като ожце ще ви колят
  Отговор
  3 13:53  06.11.16

  До коментар #2 от "Патето Яки":

  Народа, както го наричаш, но всъщност възможно най-нисшите примати, няма никакво право да бяга, както пак наричаш тази инвазия, да залива Европа. В сичко това е режисирано, ако още не ти е станало ясно. Но проблемът, истинският, са идиотите, които ги "спасяват" в космически количества, вместо да си пази територията,държавата и континента. А това се отнася за всички толерасти в Гейвропата, не само малоумните жабари. А въобще да не говорим за приматите от Изток.
 • ГОСТ
  Отговор
  4 15:40  17.11.16
  "...италиянската брегова охрана спасила 2200 бежанци ...КРАЙ ЛИБИЙСКИЯТ БРЯГ...абе ей жабари вий брегова линия нямате ли си бе...че сте се юрнали от другата страна на Средиземно море... какъв го търсите там ?

Напиши коментар:


Публикувай