8 Ноември, 2016 05:45 1 044 0

В Австралия арестуваха жена, криеща коала

  • коала-
  • австралия-
  • арест-
  • жена-
  • бризбейн

Нещо мърда в чантата...

В Австралия арестуваха жена, криеща коала - 1
Снимка: Wikipedia

Полицаи в източния австралийски град Бризбейн спряха жена на улицата. Разпитвайки я за странични неща, обаче, униформените забелязаха, че нещо шава в чантата й, пише „Бризбейн таймс“.

Полицаите с изненада установили, че 50-годишната жена крие в чантата си малка коала.

Животното е било в добро общо здраве, но малко дехидратирано. Дамата разкрила, че е намерила коалата преди дни и оттогава се грижи за нея.

Властите са отвели защитеното от закона животно - за което се предполага, че е на половин година – в специален приют, за да се грижат за него.

Австралийските медии написаха, че през последните години растат заплахите за коалите на континента. Основните причини са горски пожари, болестите и разрушаването на техния хабитат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: