Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 14:21 6 646 4

Ислямска държава ще отмъщава на Европа

  • ислямска държава-
  • атентат-
  • европа

В групировката готвят атентати заради пораженията в Ирак и Сирия

Групировката Ислямска държава планира да организира терористичен атентат в Европа, като отмъщение за загубите си в Ирак и Сирия, съобщава ABC, позовавайки се на източници от американското разузнаване.

Според данните, пораженията, които в ДАЕШ търпят покрай офанзивата срещу Мосул и настъплението на правителствените сили в Сирия, причиняват разцепление в групата.

В същото време наближава първата годишнина от атентатите в Париж от 13-ти ноември. В момента има признаци, че е възможно нещо подобно да се случи, като в ДАЕШ тече подготовка.

Отбелязва се, че най-вероятните цели за подобна атака са оживени места, като стадиони, площади и концертни зали. В момента висока степен на готовност има във Франция, Белгия и Испания. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агент08

    0 0 Отговор
    Чудесно!
  • 2 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ВРЕМЕ Е ЕВРОПЕИСКИТЕ П...ЛИ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО
  • 3 Червен интернационал

    0 0 Отговор
    В "ислямска държава"има сигурно около стотина човека изповядващи ислям,останалите са наемници на заплата от ЧЕРВЕНИЯ ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ.......
  • 4 АНОНИМУС

    0 0 Отговор
    ама верно в по-голямата си част западно европеиците са отвратителни гейзери.