Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 09:18 1 857 7

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо

  • сащ-
  • избори-
  • развръзка-
  • доналд тръмп-
  • хилъри клинтън-
  • президент

Кой ще наследи Барак Обама?

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо - 1
Снимки: БТА/ AP/ XINHUA

Съединените американски щати днес гласуват за новия си президент. Доналд Тръмп или Хилъри Клинтън? Това е най-често задаваният въпрос през последните седмици.

Развръзката на една от най-ожесточените президентски кампании е близо.

Тръмп вече поведе пред Клинтън след гласуванията в три малки селца в Ню Хемпшър.

Последните сондажи дават лека преднина на кандидатката на демократите – от близо 4% - но анализаторите не изключват и изненади.

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо

Тръмп или Клинтън? Развръзката е близо


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    0 0 Отговор
    Доналд Тръмп не е политик. Той е бизнесмен, и то американски бизнесмен, свикнал да си прави сделките с едно стискане на ръце. Затова Путин го харесва, защото ще има да му стиска ръката и после да го прави на маймуна зад гърба.
    Хилъри е класически политик. Тя му усеща задните мисли на Путин още преди да си ги е помислил и въобще няма да му търпи изгъзиците.

    Коментиран от #2

  • 2 нигериец

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пацо":

    Килъри е озлобена и отмъстителна жена със съветници като Маделин Олбрайт, която е агресивна русофобка - това не ти ли говори за нова война, някъде наблизо?!
    Тръмп е пазарна продавачка и много умело ползва опита си от бизнеса в политиката. Сам си отговори, кой от двамата ще ползва сила и кой ще се търгува с дипломация?!
    Много ме съмнява Тръмп да се остави да го излъже човек като Путин. Путин не е гъвкав политик и е предвидим, а следователно - лесен за манипулиране. Килъри ще спечели изборите в САЩ и няма да се церемони, а веднага ще започне нова война, а нас ще ни залеят нови бежанци. Не е ли време малко да се успокоят нещата?
  • 3 релито е такова

    1 0 Отговор
    Хилъри ще спечели-това се знае отдавна.Мощните корпорации няма да позволят Тръмп да им обърка бизнеса-примери много...Битката за президент м/у Бърни Сандърс и Буш беше същата-и макар че Сандърс получи повече гласове от американският народ-Буш беше поставен за президент-това е факт!Така ще стане и сега.Точно поради такива показни събития-САЩ нямат правото да се изявяват като "най-великата демокрация" и като "стоража на демокрацията по света"--защото самите те не спазват принципите на демокрацията....
  • 4 есхач

    0 0 Отговор
    Ако тази кръвопийца спечели това е лошо за нас. Тя и мъжът й обичат да правят войни особено на Балканите. Още ядем радиацията която изсипаха в Косово през 1999 в нарушение на международното право-то умря тогава.
  • 5 Картър

    0 0 Отговор
    Аз смятам, че в щатите все още има здрави сили, които могат да се опълчат на Килъри и нейните Господари. Има го и фактора Путин, който като нищо ще им бръкне в резултатите, а да не забравяме и китайските хакерски батальони. Все отнякъде може да припламне искрата, която да ги превърне в Сирия 2.0. Заслужили са си го!
  • 6 омерзен от жените

    0 0 Отговор
    Я стига сте дрънкали празни приказки. Няма значение кой ще спечели изборите за президент където и да е, само да не е жена. В САЩ ако Тръмп ги спечели, ще е победа на разума над феминизма. Ако сложат Хилари за президент , най-доброто решение за обществото там ще е да я последва съдбата на Кенеди. Колкото и да я пазят все ще се намери някой, който да я очисти, за доброто на целия свят. Беназир и Индира ги очистиха като кучета. И те драпаха за власт с която да се гаврят с мъжете. Тази заслужава да я изгорят жива, или да я разцепят с брадва като цепеница през главата! И пак може да и е малко.
  • 7 Тюлена

    0 0 Отговор
    Всички са в една ложа - точно кат у нас... Всичко е болшой театрь... Мижи да те лажем... Всички партии у нас са на една хранилка, вкл. и Болен