Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 21:04 1 146 0

Искам да съм посланик на Тръмп в ЕС

  • найджъл фараж

Фараж подкрепи Тръмп по време на кампанията му и изнесе реч на негов предизборен митинг

Подалият оставка лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж обяви, че с радост би приел пост в администрацията на Доналд Тръмп, ако републиканцът бъде избран за президент на САЩ, съобщи ДПА.

Фараж, който подкрепи Тръмп по време на кампанията му и изнесе реч на един от предизборните митинги на милиардера, заяви в телевизионен ефир, че много би искал да стане негов посланик в ЕС.

"Ако наистина ми предложи пост, много би ми се искало да бъда негов посланик в Европейския съюз", каза той. "Мисля, ще се справя много добре", обяви в типичния си стил Фараж.

Той определи американските избори като "много лесни" и ги сравни с юнското гласуване за Брекзит. Фараж обясни, че просто трябва да се направи избор между промяна или оставането на едно и също място.

Фараж подаде оставка като лидер на ЮКИП след референдума за излизане на Великобритания от ЕС. по-късно обаче му се наложи да застане временно начело на партията, след като приемничката му Даян Джеймс се оттегли само след 18 дни на поста. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: