9 Ноември, 2016 06:01 1 130 0

Майкъл Блумбърг: Гласувайте, важно е

  • майкъл блумбърг-
  • ню йорк-
  • избори-
  • сащ-
  • президентски избори

Бившият кмет на Ню Йорк се обърна към американците в началото на изборния ден

Майкъл Блумбърг: Гласувайте, важно е - 1
Снимка АП/БТА

Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг призова американците да гласуват в тези напрегнати и оспорвани президентски избори в САЩ.

В Туитър медийният магнат написа: „Тези избори са прекалено важни, за да гледате отстрани. Направете така, че гласът ви да бъде чут и гласувайте днес.“

Майкъл Блумбърг: Гласувайте, важно е

И макар кандидатът на Демократическата партия Хилари Клинтън да води убедително в щата Ню Йорк, по-голямата част от 50-те щата на картата се оцветиха в червено, сочейки победа за опонента ѝ от Републиканската партия Доналд Тръмп.

Апелът на Блумбърг, който е един от поддръжниците на бившата първа дама, или не е бил чут или пък е бил чут, но не от гласоподавателите, към които е бил отправен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА