9 Ноември, 2016 08:11 1 175 3

Юта гласува за Тръмп

  • избори-
  • сащ
Юта гласува за Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Юта е поредният щат, който залага на Доналд Тръмп. Според екзитпол на Си Ен Ен републиканецът печели в Юта с 53 на сто срещу 20% за Клинтън.

Доналд Тръмп вече е само на 26 вота от заветната победа в едни от най-оспорваните избори в историята на САЩ.Юта гласува за Тръмп

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Давай Тръмп, вкарай демоНократите там откъдето са изпълзели, нека този свят си отдъхне от техните войни и зверщина прикрита зад лицемерната усмивка на непорочна колежанка!
    Да живее РЕПУБЛИКАТА!!!
  • 2 инж

    0 0 Отговор
    Дано си прав...
  • 3 Тодоров

    0 0 Отговор
    Ако на Тръмп му е писнало и от НАТО, да удрят ръце с Путин, и САЩ, Русия и ЕС - всеки по своя си път, така да се каже. Както навремето Горбачов прецака соцлагера и СИВ. Време е да си починем от войни, напрежение, "ИДИЛ"-и и всакакви там терористични и военни катили.