10 Ноември, 2016 09:36 2 122 2

Кой ще влезе в екипа на Тръмп?

  • доналд тръмп-
  • правителство-
  • сащ

Започнаха предположения за бъдещите членове на кабинета

Кой ще влезе в екипа на Тръмп? - 1
Снимка: БТА/AP

Все още не е минал и ден от избора на Доналд Търмп за президент на САЩ и вече започнаха спекулациите кои ще влязат в неговата администрация.

Според „Вашингтон Поуст“ ранните поддръжници на кандидатурата на Тръмп ще застанат на чело в списъка му. Бившият кмет на Ню Йорк и основен поддръжник на Тръмп – Руди Джулиани се очертава като основен фаворит за следващ главен прокурор.

Спряга се и името на губернатора на Ню Джърси Крис Кристи. Името му в момента обаче е замесено в серия от скандали и той може да се окаже в тежест на новото правителство.

Според „Politico” бившият председател на Камарата на представителите Нют Гингрич е фаворит за поста на държавен секретар. За поста се спрягат още имената на сенатора на Тенеси Боб Коркър и бившият американски посланик в ООН Джон Болтън.

За министър на отбраната се спрягат имената на сенатор Джеф Сесънс и бившият съветник на АНС Стивън Хейдли. Бившият губернатор на Аляска Сара Пейлин е в надпреварата за министър на вътрешните работи. Фаворит за финансов министър е акулата от Уолстрийт Стивън Мнухин. Има обаче и сведения, че самият Доналд Тръмп може да има интерес към сферата.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Сега демократите очакват, че Тръмп ще си назначи Путин, Ким Чен Ун и Си Дзинпин за съветници, а айятолах Али Хаменей за духовен наставник и може и така да стане.)))))
  • 2 Д'Мин

    0 0 Отговор
    Всички гаджета от неговите конкурси за красота в правителството. Първа ще е нашата Сеска Сачева, тя затова не се напъва за нашите избори.