Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 11:05 1 412 6

Стивън Кинг закри профила си в Twitter заради Тръмп

  • стивън кинг

Майсторът на ужаса Стивън Кинг закри акаунта си в Twitter след избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ.

"Без повече препоръки за книги, без политика или забавни снимки на кучета в близко бъдеще. Изключвам се”, обяви самият писател, след като станаха ясни резултатите от вота. Кинг определи изборите в Америка от 8 ноември като „най-грозните” в историята. 

Преди месец Кинг, който никога не е крил своята неприязън към републиканеца Тръмп, публикува откъс от най-новата история на ужасите: „Имало едно време един човек на име Доналд Тръмп и той се кандидатира за президент. Някои хора искаха той да спечели”, гласи публикацията в Twitter. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    2 0 Отговор
    като стивън кинг по-добре да не пише въобще, да влиза в болница и да се лекува вместо да разпространява злото в тлавата си, болен психар
  • 2 по темата

    2 0 Отговор
    С романите му на ужаса е свършено, защото Килърито, което трябваше да бъде следващата муза на Психопата Кинг, е изхвърлена като бясна кучка.
  • 3 Бай хой

    2 0 Отговор
    Тоя па, дет плаши ората.
  • 4 кроко

    2 0 Отговор
    А що не вземе да се гръмне?
  • 5 656

    2 0 Отговор
    Какъв е този лешперин ве, да се самозаколи като в някоя от книгите му. Големи психопати в тази Америка ве.
  • 6 Тодоров

    2 0 Отговор
    Така, като го гледам на снимката, представям си какви ужасни шумове има в главата. Правилно е решил да си дръпне шалтера.