12 Ноември, 2016 07:30 5 169 3

Аз съм молекула в сравнение с Тръмп

  • родриго дутерте-
  • молекула-
  • доналд тръмп

Родриго Дутерте с комплименти към новия президент на САЩ

„Аз съм молекула в сравнение Доанлд Тръмп“, заяви президентът на Филипините Родриго Дутерте, цитиран от ABS.

“Аз съм една малка молекула на тази планета. Той е президент на най-могъщата държава в света. Не може да става и дума за сравнения. Все пак нас ни обединява страстта да служим на нашите страни“, заяви Дутерте на пресконференция в Давао.

Той добави, че при Тръмп САЩ ще останат съюзник и приятел на Филипините. Според него страната му е готова да спазва всички споразумения с Америка.

Дутерте обтегна отношенията си със САЩ през последните месеци. Все пак той бе един от първите, които честити победата на Тръмп на изборите в САЩ. Президентът на Филипините заяви, че е имал проблеми с администрацията на Обама.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо

    1 0 Отговор
    То кой нямаше проблеми с администрацията на Обанана?
  • 2 Маратона

    0 0 Отговор
    Не трябваше да се сравнява с молекула, трябваше просто да го поздрави и това е, той Тръмп знае че обама е л..но, нали затова го избраха, щото в Америка има хора които разбират тези неща
  • 3 АНОНИМУС

    0 0 Отговор
    "А кои нямаше проблеми с администрацията на Обама?"
    Мисля само ИДИЛ ....