Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 19:50 1 094 1

Оланд разговаря с Тръмп

  • франсоа оланд-
  • разговор-
  • доналд тръмп

Двамата се договориха за сътрудничество

Президентът на Франция Франсоа Оланд проведе първия си телефонен разговор с новия президент на САЩ – Доналд Тръмп. Това беше съобщено от пресслужбата на Елисейския дворец, като двамата са обсъдили основно теми от международната обстановка.

„Те потвърдиха ангажиментите си за поддържане на съвместната работа. Разговорът продължи между 7 и 8 минути, като премина в добра атмосфера.

Оланд и Тръмп се съгласиха за работа по дългосрочни цели. Това са борбата с тероризма, ситуацията в Украйна, Сирия и Ирак. Обсъдено беше и климатичното споразумение в Париж“, се казва в съобщение от Елисейския дворец.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    1 0 Отговор
    Гаранция, че му е врътнал една френска по телефона. Обаче нашите бяха по- пъргави в това отношение.)
Новини по държави: