Last news in Fakti

12 Ноември, 2016 13:56 1 472 0

Кръв обля митинг срещу Тръмп

  • сащ-
  • протест-
  • доналд тръмп
Кръв обля митинг срещу Тръмп - 1
Снимка: Туитър

Кръв обля митинг срещу избирането на Доналд Тръмп за 45-ти американски президент, съобщи АП.

По първоначални данни май-малко един човек е бил прострелян в Портланд. Това е станало по време на протест срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.

Все още не ясно какво е състоянието на пострадалия. Полицаите призовават свидетели на инцидента да съобщят на властите какво са видели, а всички демонстранти да напуснат района на стрелбата.

Американци, недоволни от избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ, протестираха за трета поредна нощ. Хиляди излязоха по улиците на не само в Портланд, но и в Маями, Атланта, Филаделфия, Ню Йорк, Сан Франциско и Лос Анджелис.

Обичам факта, че малки групи от демонстранти миналата нощ имат страст за нашата велика страна. Ще се съберем заедно и ще бъдем горди, коментира в профила си в Туитър Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА