1 212 4

Клинтън: ФБР са виновни

Тя смята, че намесата на Джеймс Коми е повлияла на нейната кампания

Клинтън: ФБР са виновни
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Хилари Клинтън обвини директорът на ФБР Джеймс Коми за своята загуба на изборите в САЩ,съобщи Би Би Си.

Коми обяви, че ФБР ще възобнови разследването за изтеклите имейли на Клинтън от периода и като държавен секретар само седмица преди изборите в САЩ. Това предизвика вълна от недоверие към Клинтън от страна на колебаещите се избиратели.

„Има много причини за това, защо избори като тези не са успешни. Наши анализи обаче доказват, че изявлението на Коми върху необосновани обвинения спря нашата инерция. Ние трябваше да положим много усилия, за да си я върнем“, заяви Клинтън пред спонсори на своята кампания.

 

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • РЕАЛНО
  Отговор
  1 09:18  13.11.16
  Не како-виновна си ти и твойте безумия които направи през целият си политически живот--а те струваха милиони човешки живота,разорени държави и унищожени цели народи...НО има БОГ и всичко вижда-затова сега си унижена пред цял свят и си ненавиждана дори и от американските граждани.
 • ЛУпи
  Отговор
  2 09:53  13.11.16
  Коми е прав - това му е работата - да разследва както външни врагове, така и вътрешни на САЩ. Значи Клинтън не е права! Значи Клинтън дължи извинение на Коми и да духа супата на изборите, защото не зная какъв е Тръмп, но досега клана Клинтън коства твърде много ад в света и на не един американец и на останалшия свят. А това е твърде важна причина никой нормален човек да не гласува за Клинтън. Аз поне макар и да не познавам Тръмп, не бих гласувал за Клинтън. Както няма да гласувам за Цачева, и Гиква мафия, не че познавам Радев и му вярвавм, но доказани врагове на един народ и не заслужават не само доверие ами и власт и живот дори! Ние нямаме добро Секюрити, то не ни защити от врагове на власт тука. Значи не може да ни защити и от външни. Вътрешнвия враг е най-близо, щом от него не ни опазиха, няма да ни опазят и от чужди. Което се вижда от 72 години мафиотска власт тука....
 • дамммм
  Отговор
  3 10:14  13.11.16
  На крива ракета и космоса и пречи....
 • Дедо Грую
  Отговор
  4 09:05  03.05.17
  Дъртата бангия е била на ремонт и сега па са й включили чипа. Ма нещо май дава на късо та пуши.

Напиши коментар:


Публикувай