608 2

Тръмп подкупвал журналисти

Шокиращи разкрития от журналист

Росен Стойчев

Телевизионна водеща написа книга, в която обвинява Доналд Тръмп, че се е опитвал да подкупва журналисти, съобщи Росбалт.

Мегън Кели е водеща в телевизия Fox. Според нея милиардерът се е опитвал да повлияе на отразяването на изборите и й е предлагал безплатен престой в негов хотел.

„Аз не бях единственият журналист, на когото Тръмп се опитваше да поднася подаръци, за да повлияе на начина на отразяване на изборите“, заявява Кели.

Тя споделя още, че нейни колеги са приемали подаръци от следващия президент на САЩ. Въпреки това редовно са го критикували.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 777
  Отговор
  1 15:20  13.11.16
  Може да е искал да я ч.ка примерно. Незачитането на законно избрания президент в страната налагаща демокрация със сила по целия свят е най добрия пример,че САЩ са империята на злото,а не Русия.Семейство Клинтън не умее да губи/затова е нужно мъжество/. Сега са наред да паднат Меркел и Оланд.
 • кроко
  Отговор
  2 15:45  13.11.16
  Зависи какво разбира някаква тъпа американска джурналитка под "критика" - отразяването на многобройните пачи, дето изпълзяха да го обвиняват, че им пускал ръце преди 10-20г, далеч не е критика. И Tръмп негодуваше именно срещу такива похвати на "свободните медии", както и че не обсъждаха действията на Клинтън като държавен секретар.

Напиши коментар:


Публикувай