575 1

Нетаняху ще се срещне с Тръмп

Мелания Тръмп и Сара Нетаняху са обсъдили сложността при възпитанието на децата

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви, че се е договорил за скорошна среща с избрания президент на САЩ Доналд Тръмп. Нетаняху е призовал своите подчинени да се въздържат от изказвания, докато новата американска администрация не формулира своята политика.

„Говорих по телефона с избрания президент на САЩ Доналд Тръмп. По време на разговора Тръмп изрази своето приятелско отношения към Израел“, е казал Нетаняху по време на правителствено съвещание. „Искам от всички министри, заместник-министри и депутати да позволят на идващата администрация да формулира, заедно с нас, своята политика по отношение на Израел и региона чрез приети и дискретни канали, а не чрез интервюта и изявления“, е каза Нетаняху, цитиран от агенция РИА Новости.

Израелският премиер е получил покана да посети САЩ при първа удобна възможност. Съпругите на Тръмп и Нетаняху също са говорили по телефона. Мелания Тръмп и Сара Нетаняху са обсъдили сложността при възпитанието на децата.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Картър
    Отговор
    1 20:34  13.11.16
    "Нетаняху е призовал своите подчинени да се въздържат от изказвания, докато новата американска администрация не формулира своята политика." Просто няма какво повече да добавя...)

Напиши коментар:


Публикувай