Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 10:08 1 815 33

Анкара не се плаши от заплахите на ЕС

  • турция-
  • заплахи-
  • ес

Чавушоглу атакува Мартин Шулц

„Заплахите на ЕС не влияят по никакъв начин на Анкара.“ Това бе заявено от турския външен министър Мевлют Чавушоглу, цитиран от агенция „Анадола“.

Той коментира заявление на председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, който през миналата седмица заяви, че ЕС може да наложи санкции на Турция, заради арестите на политици и журналисти в страната.

„Добре ще е ЕП първо да ограничи привържениците на ПКК в своите предверия. Шулц или няма сили да говори открито за техните незаконни действия, или ги подкрепя. Естествено, ако има достатъчно сили, той би могъл да се обърне към страните от ЕС да прекратят политиката за поддържане на терористи. Когато приемаме решения, ние черпим сили от народа си. Не се влияем от чужди заплахи“, заяви Чавушоглу. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Палко

    0 0 Отговор
    Абе комшу, много си ербап но ако ЕС наложи санкции на Турция, подобни на тези, които наложи на Русия тогава какво ще плямпаш???
  • 2 Хасан

    0 0 Отговор
    Браво на комшията..това се казва политика в интереса на собствения си народ а не на бюрократите от Европа.. Европа трябва да спре подкрепата си за тероризма... Турция не е Русия и не е нападала своите съседи..
  • 3 Димитър

    0 0 Отговор
    Хич не е нападала за туй всички комшии са дигнали ръце от турците миролюбивите ми те .
  • 4 Диди

    0 0 Отговор
    Турция щом е решила да води диктаторска политика в държавата си,да я води.Турския народ трябва да реягира на Ердоган.Турция няма защо да иска да влиза в ЕС.В Европа има други закони неприсъщи но Турция.Най сетне трябва да се сложи край на тези дебати.
  • 5 JImbo

    0 0 Отговор
    Ако ЕС наложи санкции на турция тя ще излезне от ОТАН и ще видят бази през крив макарон:) Да не говорим, че може да се присъедини към евразийският съюз. А може и да обявят независима Турска република в Бавария:)
  • 6 Диди

    0 0 Отговор
    Турска република в Бавария няма да има никога,ти май от кошмари си се събудил и не знаеш къде си,а камо ли какво пишеш.Турците могът да вземат друго отношение спрямо Инджилик,но това няма да бъде от техен интерес.

    Коментиран от #8

  • 7 герман

    0 0 Отговор
    Как може да са такива гьотферени европейските политици? Уж права, уж демокрация. Имат най-голяма изгода от добри взаимоотношения с Русия, а на тях ембарго. 200 милионен пазар богат на ресурси. Само за 3 месеца ембарго за износ към Европа и Турция ще е с просешка тояга в ръка. Ще спадне туризма и много фирми ще избягат от там. Това е държава, където населението с образование след 10 клас се концентрира в 4 5 града. Другото е леш.
  • 8 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    Не е "Инджилик" а е "ИнджиРлик" от инджир-смокиня. В турския жаргон тази дума се използва, както ние използваме за определен пол думата слива. Та те така Диди, голяма инджирка си :):):)
  • 9 Киро

    0 0 Отговор
    Те и на сельодките заплахите не им влияеха по никакъв начин, а след няколко месеца ердоганя ходи в Русия да коленичи и да целува ръка, с молба за прошка!

    При икономически санкции от ЕС наглия потурнак от снимката ще пълзи по корем в Брюксел, барабар с ердогрух!

    Хапят ръката, дето ги храни, ма ще видим докога!
    Задава се дясно управление и на Европа, Тръмп беше само първата крачка!
  • 10 Хасан

    0 0 Отговор
    До Герман.. В България населението е много образовано нали..от 25 години клоун като Жорж Ганчев е политик,Царя дойде взема си 1 милярд собственост и каза духайте супата...Къде другаде по света хората си разбиха земеделието и промишлеността..Заводите бяха продадени на вторични..... Ама иначе сме си мноого образовани.. Все вишисти ,
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хасан

    0 0 Отговор
    Кога ще потърсим сметка за милионите убити алжирци от френския легион..?!защо в ръководния състав на Европа няма нито един "черен "европеец -румънец,българин....ама са все немци и французи... До кога ще търпим немска Европа???
  • 13 Хасан

    0 0 Отговор
    Ей развалихте нивото на форума.. Що се обиждате? Може ли на дама да се казва така?! Къде е уважение? Диди само си казва своето мнение.. Обидата е израз на безсилие Диди...тоя Трол е сигурно от тия патриоти които гласуваха с ДПС за генерала
  • 14 Киро

    0 0 Отговор
    Хасанчо е неграмотно провокаторче.

    Пише се милиард, а не милярд, само да ти кажа.

    Толкова са ти евтините глупостите и толкова си прозрачен елементарен "достаджия" на хранилка, че не ми е интересно даже да ти натисна муцуната в калната локва!
  • 15 Диди

    0 0 Отговор
    Хасане прав си,това е знак на безсилие.Трола не веднъж ме е обиждал,това говори за интелекта му.По форумите всеки трябва да си споделя мнението,независимо колко е различно.За съжаление Трола не е способен да разбере това.
  • 16 Хасан

    0 0 Отговор
    Киро.. Не съм на хранилка в никаква партия.. Аз съм свободен човек.. Свободата да си казваш мнението.. И не е редно да се обиждаме.. Дайте за изборите да говорим сега
  • 17 Диди

    0 0 Отговор
    Киро,ако днес не си в настроение,или си огорчен от нещо,добре,но не взимай такова отношение .Не е приятно.
  • 18 Хасан

    0 0 Отговор
    А колкото до Ердоган..аз уважавам хората които искат или се опитват да сменят статуквото.. Прав е човека като казва че "светът е по голям от пет ".5 членове на съвета за сигурност на ООН.. И че ООН трябва да служи на интересите на цялото човечество а не на тия пет велики сили.. Трябва и Германия да е там,и Турция, и Африка и Япония.. А защо не е и България
  • 19 Хасан

    0 0 Отговор
    Диди, Киро е от патриотите които гласуваха за ДПС, извинявам се исках да кажа червения генерал

    Коментиран от #20

  • 20 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хасан":

    Хасане, както виждаш, 60% от гласувалите смятат че е по-добре да гласуват за ДПС, доган и чевения генерал от колкото за гаДОСТ, Ердоган и тиквения генерал! Едва ли ти си по-умен от тези грубо 30% от всички български гласоподаватели, щото толкова са хората при 50% избирателна активност.

    Колкото до ЕС, той не подкрепя никакви терористи, а иска Ердоган да преговаря с кюрдите и да не арестува всеки, който дръзне да го кртикува. Но Ердоган явно е същия егоцентричен глупак с високо самочувствие, като нашия тиквоч и ако не се усети да смени малко тона или да сдаде властта доброволно, ще се наложи да стане по трудния начин от стола. Всички неща дето ми ги приказваш за турция като газов контрольор може и да имат логика, но само ако Ердоган изпълни исканията на ЕС за членство и махане на визите и пак ЕС продължава да го гъбарка с нещо, тогава вече може да се каже че има и други поводи. За сега ЕРдоган се държи точно като диктатор и си позвоплява да зплашва ЕС! Може и да е очаквал да му лижат задника, щото е свикнал наш тиквун така да го обгрижва, ама явно се е излъгал за ЕС. И ако си позволи да си изпусне нервите, ще има директно шамари, че и без това му се точат.
  • 21 Хасан

    0 0 Отговор
    Добре де Кроко.. Нали се опитаха с преврат..зад преврата стоят именно западната олигархия.. Това са вълците от Уолстрийт.. Или от Лондон.. Или от Берлин..те удариха на камък с Путин, след това с Ердоган..и с Трьмп.. И затова са бесни че не им излиза сметката.. Не разбирам защо ти който си "балканска овца" се правиш на "вълка от Уолстрийт "....

    Коментиран от #22

  • 22 Айдън пашъ

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Асане, по-червена от червена Грешка Цачева няма, и по-турци от тези на ЗЛОСТ също няма!!! Аз пък се чудя от къде се намериха 36 % баламезници да гласуват за това бостанско плашило, дето не е кадър една запръжка да направи, камо ли да ръководи цяла държава! По същество : до преврата мислех Турция за силна държава във военно отношение, ама от тогава се видя, че нищо не става от тях! Единствено съжалява, че Путин не ги ошамари като свалиха изтребителя и ПКК щеше да ги довърши
  • 23 Константинопол

    0 0 Отговор
    Това което прави Ердоган със много от най интелигентните турски граждани ще му се върне тъпкано.Ако Европа си затвори пазара ,то Турция ще фалира за отрицателно време.Зад фасадата на немски фирми се крият турски некачествени стоки......
  • 24 Реалист

    0 0 Отговор
    Две думи за партията ДОСТ, тя е създадена за да представлява интересите на Българските турци и мюсюлмани .Дост е съвсем нова партия . В редиците и присъстват много пострадали от комунистическия тотолитарен режим . Виждам че много бързо създават местни структури на всякъде .И расте много бързо . В бъдеще ще бъде важен фактор в БГ полика. Хората очакват премахването на цанков камък , обръчите ,горският дух и др. такива неща . Видяха че бяха тотално излъгани 27 години от представителите на ДС. А и доста хора тепърва научават за тази партия. Времето ще покаже.

    Коментиран от #26, #29

  • 25 Zongbia

    0 0 Отговор
    Tursiq ima mng interesi kum sveta za ekonomiceski planove kitai russiq arabi afrikanci dale4 iztok ako tursiq 6te spre samo nemski koli da sprat da prodava samo za koli te 6te izgubqt nai golqmata si pazar i nemcite nqma da im pukat za eu te 6te se vzema re6enie samo za sebesi kato angili4anite
  • 26 Батката

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    Ало какво е това"представлява интересите на Българските турци и мюсюлмани"??? Конституцията не позволява партии на етническа или верска основа!
  • 27 Wehrmacht

    0 0 Отговор
    Гледай го мазния фес какво се ежи.Русия им спря кранчето и ходеха на колене да се молят.Ако ЕС им го спре ще е още по страшно.И едновременно малко помощ за кюрдската автономия ще оправи шалварите съвсем.Турчина само от сила разбира за това трябва твърда ръка и сопа за анадолските манафи.
  • 28 гост

    0 0 Отговор
    Тия тъпи черни варвари , не си взеха поука като ги прегазиха руснаците . Явно малко им е било . Ще има втора серия , но този път ще ги газят и Русия и САЩ .
  • 29 Садък

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    Ти сигурно си един от многото заблудени турци . Партията ДОСТ беше създадена защото доста турци почнаха да се усещат какво всъщност е ДПС и се отдръпнаха . С новата партия трябваше да се съберат именно тези турци . Друг е въпроса че ДПС и ДОСТ са едно и също . Разчитат на това че по природа турците са умствено ограничени .
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Диди

    0 0 Отговор
    Ха ха .Хасане,какво пишеш?
  • 32 Хасан

    0 0 Отговор
    Диди, как сме! Липсваш ми... Исках да те питам каква е тая любов към Германия?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: