14 Ноември, 2016 10:44 2 150 0

Кисинджър: Тръмп направи революция

  • доналд тръмп-
  • революция-
  • хенри кисинджър

Той признава, че е очаквал победа за Хилари Клинтън

„Победата на Доналд Тръмп в изборите в САЩ е революция“. Това заяви носителят на Нобеловата награда за мир Хенри Кисинджър, цитиран от The Atlantic.

“Мислех си, че Хилари Клинтън ще спечели. Уверен съм, че реакцията на Китай ще се ограничи до изследването на възможности за по-нататъшни действия. Подозирам, че такава ще е и реакцията на Русия. В момента светът проучва новия баланс на силите в САЩ. Не смятам, че Тръмп е апологет на Кремъл.

Вероятно руският президент Владимир Путин ще изчака да види как ще се развие ситуацията. Русия и САЩ си въздействат в райони, в които никой не контролира всички елементи. Възможно е някои от страните в тези конфликти да се чувстват свободни за определени стъпки.

Тръмп е нашият нов президент. Нормално е да му дадем шанс да сформира своя администрация. Има разрив между народа и елитите. Президентът трябва да е наясно с известни предизвикателства. Трябва да му дадем шанс да се докаже“, заяви Кисинджър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА