Last news in Fakti

16 Ноември, 2016 19:29 1 914 0

Тръмп се променя постепенно

  • доналд тръмп-
  • бан ки-мун

Според шефа на ООН - Тръмп показва признаци, че постепенно се отказва от категоричните си изявления по време на предизборната кампания

Тръмп се променя постепенно - 1
Снимка: БТА/АР

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун обяви, че наблюдава промяна в реториката на Доналд Тръмп след изборите. Южнокореецът каза още, че той и новоизбраният президент на САЩ са се договорили да се срещнат, съобщават американски медии.

Според Бан - Тръмп показва признаци, че постепенно се отказва от категоричните си изявления, направени по време на една "трудна политическа кампания".

"Ще разговарям с него и ще обсъдя всички въпроси от общ интерес", заяви генералният секретар на ООН.

Бан, който скоро ще напусне поста си, каза още, че засилването на националистическите настроения и на популизма е довело до промени на политическата сцена по света, особено в Европа, а сега и в САЩ и до известна степен в Азия.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА