Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 08:51 2 051 0

Тръмп иска достъп до секретна информация за зет си

  • доналд тръмп-
  • джаред кушнер-
  • сащ

Джаред Кушнер е женен за дъщерята на новия президент на САЩ

Тръмп иска достъп до секретна информация за зет си - 1
Снимка: БТА/АP

Президентският екип на Доналд Тръмп е поискал подсигуряване на достъп до информация за сигурност на зетя на президента Джаред Кушнер, Това заявяват източници, близки до екипа на Тръмп пред ABC.

Кушнер е женен за дъщерята на Тръмп – Иванка от 2009 г. Той е син на богат предприемач в сферата на недвижимите имоти, като в последствие се е превърнал в успешен бизнесмен. Това става само ден, след като Тръмп и неговият вицепрезидент Майк Пенс получиха първия си брифинг от службите за сигурност.

В момента ролята на Кушнер във вътрешния кръг на Тръмп е повишена. 35-годишният възпитаник на Харвард е един от малкото хора, които Тръмп покани със себе си по време на посещението си на Белия дом. Той бе забелязан да се разхожда в двора заедно с началника на офиса на Обама – Денис Макдонъф.

 

Сега се иска той да има достъп до информация, която обичайно е предназначена за президента и най-близките му съветници.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА