2 106 1

Извънземни следват по петите на Тръмп

Британското издание Express съобщи, че Тръмп е бил следван от НЛО по време на президентската му кампания

Милена Трачева

Тази година милиони хора по света бяха вперили погледи към САЩ, за да следят кандидатпрезидентските кампании на Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, както и същинската битка за Белия дом на 8 ноември. Този факт ни е добре известен, но това, което не знаем, е дали не е имало и друг, който е проявил същия интерес към тези президентски избори в САЩ. Някой друг, идващ от друго място, далеч отвъд пределите на нашата планета... Дали този „друг“ не е бил също толкова любопитен за събитията на Земята и за това неотлъчно да е следвал Тръмп през цялото време?

По време на същинската кандидатпрезидентска надпревара между Тръмп и Клинтън, наред с всички важни въпроси, които витаеха във въздуха, се появи още един. Той не даваше мира на стотици търсачи на НЛО, които искаха да разберат "кой или какво следваше хеликоптера на Тръмп, при едно от прелитанията му над щата Айова?"

Неизвестен очевидец заснел полета на републиканската надежда, като успял да улови и още "нещо", което следвало отблизо хеликоптера.

Свидетелят съобщил за случилото се на MUFON (най-голямата и отдавна съществуваща НЛО организация в САЩ) веднага, след като разбрал какво е заснел.

От MUFON обаче, са скептични, защото размазаното петно на снимката, за което се твърди, че е НЛО, би могло да е всичко - от втори хеликоптер до птица.

Говорителят на организацията Роджър Марш е заявил, че ще бъде извършен фотоанализ на снимката, за да се установи какво точно има на нея.

Докато не излязат резултатите от анализа, няма да знаем кой или какво е летяло след новия президент на САЩ. Според сайта UFO Digest обаче, изображението на размазаното петно в далечината изключително много наподобява формата на изтребител F-17 "Найтхоук" от ВВС на САЩ.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • OMG WTF
    Отговор
    1 14:54  23.11.16
    Точният модел на самолетчето е F-117, a ne F-17.

Напиши коментар:


Публикувай