Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 20:45 1 295 0

Полицията в Истанбул предотврати атентат

  • истанбул-
  • атентат

При операция на полицейски екипи на отдела за борба с тероризма в Истанбул, насочена срещу членове на "Ислямска държава", са задържани седем души, включително двама, фигуриращи в списък на атентатори на джихадистката организация, съобщава в."Хабертюрк".

Двамата с инициали Н.К и А.Б. и кодови имена "Буньод" и "Зубейр" са се опитвали да отидат в Сирия. Те са поставени под арест по решение на съда, а останалите петима задържани са изпратени в център за депортиране. При обиските на различни адреси са открити документи на терористичната организация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: