Last news in Fakti

24 Ноември, 2016 20:56 9 258 9

Неизбежно! Светът трябва да се подготви за апокалипсис

  • земя-
  • апокалипсис-
  • стивън хокинг-
  • астероид-
  • риск-
  • наса

Знаем само за 15% от астероидите, които летят опасно близко до Земята

Неизбежно! Светът трябва да се подготви за апокалипсис - 1
Снимка: Wikipedia

Британският физик Стивън Хокинг е един от хардлайнерите на тезата, че човечеството един ден трябва да се насели на друга планета, за да оцелее.

Един от красивите умове на нашето време за пореден път подчерта заплахата от астероид, които ще предизвика апокалипсис, съобщи „Дейли Експрес“.

„Една от големите заплахи за нас е възможността астероид да удари Земята“, заяви Стивън Хокинг.

НАСА и другите космически агенции следят траекторията на хиляди астероиди, летящи близо до нашата планета, но те знаят само за малка част от тях.

Астрономът Патрик Мичъл заяви, че „знаем само за 15-20% от по-големите обекти“.

От НАСА обявиха, че не се очаква в близките 100 години астероид да удари Земята. Въпреки това последиците от подобен удар могат да бъдат опустошителни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пол

    7 6 Отговор
    Астероид няма да удари Земята, ако не се наложи... А какво би наложило това? Това, което правиха Шумери атланти, хитлеристи джипхадисти, но в световен мащаб...тотална диктатура войни смърти и писъци на невинни. Астероида ще бъде крайна мярка за наказвнане на подобни самозабравили се тирани.... Дано не се налага! Астероид може да удари Земята даже при изградено електнронно поле. Ако си мислят някои, че нещо би защитило Земята от това се лъжат .Земята я пази само едно: Безцентият живот на свестни хора, растения, животни, тяхната красота и невинност, нищо друго. защото Разумът знае, че те невинните биха загинали, ако удари астероид. Но Разумът знае, че и уроди трепещи крадящи торвмозещи тези невинни души са много и често ненаказуеми. А това Разумът мрази. За съжаление алчни интереси на власт толерират уроди често, връз кръвта и ада за невинните. Ето това е злото! Ако си мислят някои, че астероида е най-страшното се лъжат. Колко начини има за да се накаже накуп едно стълпотворение от войнственни човеци? Но пак Раззумът не харесва смъртта на невинните. Ето това пази Земята...не оръжия. Затова и човечеството е добре да наказва уродите извергите крадците на хора и да не да ги толерира - те за Злото, те пият кръвта на невинни и труда им! Астероида е лесна работа като вскяко зло. Трудното е да се съхрани безценният живот на невинни. Ето това трябва да го прави ПРАВОСЪДИЕТО навред! А често не го прави....
  • 2 Истината

    4 7 Отговор
    Материалната Вселена е физическо проявление на Създателя, Който се състои от безброй видими и невидими съставляващи Го светове и същества, намиращи се на различна степен на развитие. Хората живеят и се превъплъщават на Земята с конкретна цел - да изработят на нея човешката си степен, т.е. да станат индивидуализирани същества, в следващото въплъщение на Слънчевата ни система ще станат Ангели, в по-следващото - Архангели и т.н. (САМО който следва ХРИСТОС и изпълнява неговите заповеди и поведения, разбира се; всички останали ще отпаднат от еволюцията!).
    Материалистичната "наука", политиците... отричат духовната същност на човека и Вселената, поради което не знаят какви са смисълът и целта на еволюцията, в т.ч. и на нашата, човешката. Те не знаят къде отиват и никога няма да стигнат - водят човечеството в пъкъла, защото не се грижат за неговото ДУХОВНО развитие!
    Светът е под божествено ръководство, поради което не астероид ще причини Апокалипсиса, нито някакъв "случаен“ процес, а духовният упадък, обсебеността от антихриста на политиците от Англия, САЩ, НАТО, ЕС..., изживяващи се като Богове, унищожаващи човечеството с материализма, атеизма, егоизма, алчността, жестокостта, тъпотата си! Причините за Апокалипсиса са човешки! В материята няма причини, а само следствия от духовни причини! Апокалипсисът е проява на Създателя - чрез Своята милост да спаси здравата част на човечеството.
    Изучавайте Науката за Духа, Антропософията! От нея ще получите отговорите на
  • 3 Истината

    5 7 Отговор
    Продължение:

    ВСИЧКИ въпроси и дегенерати няма да могат да ви замъгляват съзнанието с измислици, глупости, простотии и няма да могат да ви отклонят от божествения път на вашата ДУХОВНА еволюция!
    Виж: Ев. Йоан 5:24; 6:47; 10:34; 12:47-50; 14:6; 15:5; 15:12; Ев. Лука 10:25-27; Ев. Матей 6:24; Ев. Марко 10:17-25.
  • 4 mediator37

    7 3 Отговор
    Освен това което №1,2 и 3 изтъква и с което 100% съм съгласен, защото вярвам в Бога, друго , което ни пази от астероидите е планетата Юпитер. С огромната си маса, почти колкото на звезда, планетата е като космическа прахосмукачка и притегля към себе си всичко, което неориентирано се носи из космоса. Тази прахосмукачка непрекъснато увеличава масата си с притеглени и смляни комети и астероиди.
  • 5 Соломон Вагенщайн

    6 6 Отговор
    Ще оцелеят единствено комунистите евреите и хлебарките.
  • 6 Morgoth

    5 2 Отговор
    Много неща налагат човека да излезе от Земята. Вероятността ние самите да направим някоя беля е значително по-голяма от това да ни удари голям астероид който не сме забелязали достатъчно рано за да го отклоним с термоядрени взривове.
    Но дали пътя е към друга планета тук бих поспорил. За сега не можем да ходим до други звезди, а нашите планети не предлагат подходяща среда. На Венера е ад, а гравитацията на Марс е твърде ниска и не можем да направим нищо за да променим този факт.
    Подходяща среда за живот обаче може да се създаде на изкуствена станция, а материали за изграждането на такива има сред астероидите. Може би ще заживеем в космоса много преди да заживеем на друга планета.
  • 7 Глупендер Тъпендурски

    4 2 Отговор
    Яжте и пийте и си носете новите дрехи.
  • 8 КОСМОНАВТ

    5 1 Отговор
    КПАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ТОЗ ДА СЕ ИЗКАЗВА ПО КАКВИТО И ДА БИЛО ВЪПРОСИ! ПОМИСЛЕТЕ САМО-ДА НЕ БИ ТАМ ДЕТО СЕ ПРЕМЕСТИМ-БИЛО МАРС, ЛУНА ИЛИ ПЛУТОН ДА НЯМА АСТЕРОИДИ??? НЕ ПЛАШЕТЕ ХОРАТА - ИЗЗЕМВАТЕ ФУНЦИИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО-МОЛЯ ВИ!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: