25 Ноември, 2016 08:29 1 220 6

Тръмп покани Орбан във Вашингтон

  • виктор орбан-
  • доналд тръмп-
  • покана-
  • сащ-
  • унгария-
  • вашингтон

До този момент на Орбан са гледали като на "черна овца" във Вашингтон

Тръмп покани Орбан във Вашингтон - 1
Снимка: БТА/ AP

Премиерът на Унгария Виктор Орбан каза, че новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп го е поканил да посети Вашингтон. Това съобщава унгарското издание Vilaggazdasag.

"Мисля, че Америка получи президент, който не страда от идеологическа ограниченост. Той е открит човек, който е повече заинтересован от успех и резултати, отколкото от политически теории", е споделил Виктор Орбан пред изданието.

Унгарският премиер е казал на Тръмп, че дълго време не е посещавал Вашингтон, защото в Белия дом са го разглеждали като "черна овца". "Тръмп се засмя и каза: и мен също", казва Орбан.

Той твърди, че позицията на Унгария на световната сцена значително ще се подобри след идването на Доналд Тръмп на власт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    Бойкоооооооо гледаш ли?!?!?

    Коментиран от #2

  • 2 Дон Карло

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ако не беше чичо ти Бойко да ви чисти ла..ата ....... то много лесно се критикува управник ама да видим следващият, щото тука критици много, а проблемите са безброй
  • 3 Тодоров

    7 1 Отговор
    Бойко, ако гледаше и слушаше Орбан какво прави за Унгария и народа си, можеше и ти да го направиш и да си първи поканен от Тръмп. Ама
    нали все чакаш великите сили да се разберат и прекалено много европейски либерални задници ближеш.

    Коментиран от #5

  • 4 РЕАЛНО

    4 0 Отговор
    Пичове-няма значение Бойко дали гледа...Тук е друг въпроса-Тръмп кани най-големият противник от Е.С. на безумците от Брюксел...Това говори само едно-Е.С. в този си вид няма да просъществува...И Тръмп ще даде зелена светлина и подкрепа за политическите идеи на Орбан-а това означава смърт за днешните либерали-окупирали властта в Брюксел и провеждащи идиотската си политика на извратени ценности и толерантност.
  • 5 onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Тодоров":

    Е как "Бойко ако гледаш...",след като той си подаде оставката,КОЯТО ВИЕ БЛЕНУВАХТЕ НЕПРЕКЪСНАТО?Вече всичките си претенции относно външната политика ЩЕ ОТПРАВЯТЕ КЪМ РАДЕВ-ВАШИЯ ИЗБРАНИК!
  • 6 Бай хой

    3 0 Отговор
    Да ама ние си имаме боко тиквата който не се занимава с отстояване на позиции. На къдет духне вятъра и който му обещае грам власт. Вярно че езика му е вечно кафяв и понасмърдява. Но пък се репчи.