Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 11:37 1 532 3

Меркел: Няма план Б

  • ангела меркел-
  • турция-
  • бежанци

Тя призова за добри отношения с Турция

Меркел: Няма план Б - 1
Снимка: БТА/AP

Европейският съюз и Турция трябва да спазват поетите ангажименти. Това бе заявено от германския канцлер Ангела Меркел, цитирана от ABC.

Това стана часове, след като Европейския парламент препоръчаха замразяването на преговорите за членство на Турция в ЕС.

„Смятам, че споразумението за бежанците с Турция отговаря на интересите на всички. Като европейците ние трябва да поемем своите ангажименти, както и Турция. Ние нямаме план Б, ако споразумението пропадне. Трудно е, но ние работим, за да сме сигурни, че този план ще сработи. Работя, за да осигуря подобни сделки и с други страни.


Важно е да продължим да разговаряме. Смятам, че е важно да не замразяваме преговорите за присъединяване на Турция. Това само допълнително ще обтегне отношенията между Анкара и Европа. Това не е интерес нито на Турция, нито на Европа. Трябва да разговаряме“, заяви Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    6 4 Отговор
    С това което направи и продължава да прави тази мръсница с Европа, задмина кръвният си роднина Хитлер. Той искаше "арийска", чиста Европа,тя се бори за МЮСЮЛМАНСКА, унищожавайки всички християнски ценности
  • 2 РЕАЛНО

    8 1 Отговор
    НЯМА план Б-унищожаването на европейската цивилизация продължава!!!
  • 3 шруум гъбков

    6 4 Отговор
    План Б е гастербайтерите обратно в анадола, ама тая леля е слабохарактерна женица.
Новини по държави: