Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 17:19 2 410 11

Ердоган: ЕС да си знае мястото

  • реджеп еродган-
  • ес-
  • турция

Възможно е удължаване на извънредното положение в Турция

Ердоган: ЕС да си знае мястото - 1
Снимка: БТА/AP

Турският президент Реджеп Ердоган предупреди ЕС, че Турция може да разшири извънредното положение в страната с най-малко още три месеца, съобщи Daily Times.

Ердоган отново атакува ЕС, след като ЕП препоръча замразяване на преговорите с Турция за членство в ЕС.

Той отново подчерта възможността за връщане на смъртното наказание в страната и заяви, че ще се съобразява с турския народ, „а не с Ханс или Джордж“.

„Можеби извънредното положение ще бъде удължено с три месеца и с още три месеца след това. Европейският парламент ли управлява тази страна или нейното правителство и народ? Знайте си мястото“, заяви Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    11 5 Отговор
    Колкото и да е тъжно, Ердоган е прав:
    "......Публикувано във факти.бг: ...........че ще се съобразява с турския народ, „а не с Ханс или Джордж“.?
  • 2 Доктора

    7 5 Отговор
    Ай с....р бе......Да не стане Турска пролет???????
  • 3 пак аз

    4 6 Отговор
    Тоя или ще запали война или ще го пречукат като куче ... лошото е че суверена му толкова е изпростял че е по-зле и от алкохолизираните си съседи от севера!
  • 4 123

    3 7 Отговор
    "Знайте си мястото" каза Ердоган. Добре ама и ви що се натискате за Европа - по ясно как да кажат на вас-не сте добре дошли, стойте си у дома със вашето смъртно наказание и правете какво искате ,дръжте си и вашите бежанци при вашия аллах .Не може хем с 10 жени и да режеш ръце , както при някои мюсюлмански държави и да искаш да живееш в Европа.Нали ваши аллах най велик , стойте си при него...
  • 5 mediator37

    5 5 Отговор
    На резняка не му е лесно. От едната страна една черна мечка - мац един шамар, от другата една бяла мечка и тя- мац един шамар. Как ще седи между Европа и Русия и той не знае, ама гледа да налучка. Не смее и на заден да даде защото назад го чака един кюрдски ...
  • 6 гост

    5 2 Отговор
    Това е нормално . Тъпия и некадърния , най много му знае устата .
  • 7 Bonzi

    2 1 Отговор
    Ahahah hans ili chorc toi e prav vzemat re6enie ot ankara a ne brussel
  • 8 Диди

    1 1 Отговор
    Обърнете внимание как си държи пръстите.Това е знака на ,,мюсюлманските братя,,.такива Ал Сиси ги папъха в затвора,а Мурси беше осъден на смърт,но сега се отмени присъдата и получи доживотен.Мйсюлманските братя са дълбоко вярващи ислямисти.Такъв е и Ердоган.През последните години той постоянно казваше на турския народ,че Турция е демократична,те му вярваха,а той ги използва за да вземе властта ,,сам,,зо себе си.
  • 9 Диди

    0 1 Отговор
    Когато говори,казваче,,турския народ решава,,.С такива изрази омайва народа си,за да му вярват.Турция е единственната държава,която е щогоде малко демократично ориентирана в сравнение с останалите мюсюлмански страни.Ако не е Ердоган на власт,мисля че Турция няма да има тези проблеми.Не може за всичко да обвинява Европа.
  • 10 Васичка Атанасова

    4 0 Отговор
    НИКОГА ТУРЦИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
  • 11 ХАСАН

    0 0 Отговор
    Той не иска в Европа!!за какво му е !? Целта му е да бъде лидер на ислямския свят и тюркските страни---това е пазар за 1,5 милиарда-!представяш ли си го един посланник на Люксембург или Австрия или Франция ще седне да му съвети-??както правят в България!
Новини по държави: