Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 20:31 4 173 24

Тръмп: Кастро беше брутален диктатор

  • доналд тръмп-
  • коментар-
  • фидел кастро

Новият президент на САЩ пожела свобода на кубинците

„Фидел Кастро беше брутален диктатор.“ Това бе заявено от новия президент на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от Би Би Си.

„Днес си отиде един брутален диктатор, който репресираше собствения си народ в продължение на десетилетия. Той причини невъобразими страдания и отмяна на основни човешки права.

Куба остава тоталитарен остров, но моята надежда е, че днес отбелязваме ден, след който кубинците ще започнат своето пътешествие към свободата и просперитета. Присъединявам се към много кубинци в Америка, които така щедро ме подкрепиха“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питане

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Присъединявам се към много кубинци в Америка, които така щедро ме подкрепиха“, заяви Кастро.

    Това Кастро дали го е казал,а?:)

    Коментиран от #4

  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Росенчо,ти проверяваш ли какво си написал
    преди да публикуваш?"Заяви Кастро" си написал
    накрая!!!

    Коментиран от #5, #11

  • 3 АЗ САМ

    3 1 Отговор
    Таваришчи какви ги говори тоя! Нали беше наш човек !!!
  • 4 Зуека

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Питане":

    Казал го е дедо ти Янко 82 година, докато държеше в скута си малко ромче
    :-))
  • 5 Спиро

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Е, обърка го това малко, Роската.
    Но не съм съгласен с Тръмп. Защо??!!
    Кубинците караха архаични американски лимузини от преди революцията. Огромни покрити с хром неикономични возила, възкресявани безброй пъти с къртовски труд и адаптирани части, само и само да карат нещо.
    Е, Кастро щеше да е брутален ако беше внесъл москвичи от СССР.
    За мен не се различаваше особено от Севернокорейската "семейна диснастия" - "Ким".
  • 6 стоян георгиев

    4 2 Отговор
    тръмп почва да си идва на мястото,скоро и путин ще го усети,както и измамените му избиратели.

    Коментиран от #8

  • 7 Диди

    4 2 Отговор
    Тръмп ще изненада всички.
  • 8 КРАЯТ ДОЙДЕ

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    А РЪМПО ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР

    Коментиран от #12

  • 9 Бай хой

    0 5 Отговор
    Даааа кубинците живеят по бедно от европейците и от хамериканците в сащ и канада. Нооооо, в сраввнение с хамериканците от централна и южна америка?

    А по осигуреност бият и тези от сащ.

    И това всичко въпреки терора наложен от сащ.

    Като си помисли човек комунизма при нормални условия доказа че е много по резултатен от демокрацията - справка Китайската Народна Република където терористите от сащ не смеят да тероризират.

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Спиро

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Никак не си прав....
    На социализма му е необходим някакъв външен "враг" около който да се основава вътрешната пропаганда.
    Спомни си годините от преди 10-ти, ако имаш необходимата възраст.
    Всички българи си стояха в България, защото нямат пари да пътуват, защото нямат разрешение да пътуват.... за страните от Запада говоря. Карахме руските трошляци поради липса на други, НО.... за богопомазаните пък нямаше граници, държаха парите си в швейцарски банки и караха мерцедеси. На това ли му казваш равенство??
    Даваш за пример Китайската поднебесна империя. Там няма милиардери ли? Там предполагам казваш че е социализъм? Ще ти кажа и още нещо: и в Русия не е социализъм много от отдавна, и дано не ти разбия детската психика. Там както при социализма все още си има култ към личността, въпреки че гаджетата на "личността" раждат все в швейцарски болници, на хорицата там им хареса да им говорят колко е велика Русия. Да, има огромен потенциал, но просто той работи в полза само на някои.
    Ти като българин си само мажоретка.
    Никаква национална гордост!

    Коментиран от #18

  • 11 AUDI

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    НЕ ,той няма представа какво пише
  • 12 стоян георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "КРАЯТ ДОЙДЕ":

    тръмп е президент и ще си тръгне след четири или наи-много след осем години ако хората в сащ харесат направеното от него,а брадаткото и брат му изкараха близо 50 години на власт ,като в куба непрекъснато става от зле по-зле.дори вече съседните и страни отдавна я надминаха по ръст на жизненото равнище.виждам че ти харерсва соц термина ,капиталистически диктатор:),такова животно съществува само в болната ти комсомолско-кратуна!

    Коментиран от #21

  • 13 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    и да си мениш ника няма по-умен да станеш.та я кажи в коя американска страна народа живее по-бедно от куба?къде вземат по 20 долара на месец и нямат ни телефон ни кола ни каквато и да е собственност?къде ядат месо само при рождените дни на фидел ?даваи даи ни статистика или смени пак ника.китаиците не давали на американците да ги тероризират :))))))))))))))))!я отвори викито и виж кои са наи-големия търговски партниор на народната република?що така нали с терористи не се работи,а?

    Коментиран от #17

  • 14 Диди

    2 1 Отговор
    Във Куба ,,времето за развитие е спряло,,.Докато власта е в клана на Кастро,няма да има развитие за народа.
  • 15 Васичка Атанасова

    2 3 Отговор
    ФИДЕЛ КАСТРО БЕШЕ МЪЖ
    ИСТИНСКИ МЪЖ

    Коментиран от #16

  • 16 Лупи

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Васичка Атанасова":

    Стига бе? А ти как го разбра....? Това може да се разбере само по един начин...лично...и в интимно положение.... А ти откъде знаеш, че е бил истински мъж? ...
  • 17 Трол

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Стига си напявала на хората за ника! Твоите са четири. И как така ти стана симпатичен Тръмп само с едно съвпадение на мненията ви, до сега го хулеше, и изведнъж-фелацио! Ей, опитваш се да бъдеш по-голям трол от мен, ама няма да ти мине номера! Акъл се иска за това нещо, акъл, а виж ти определено изпитваш недостиг на тази суровина.

    Коментиран от #20

  • 18 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Спиро":

    Искаш да кажеш че ЕС, сащ а пък и тия от нато са социалисти та постоянно си търсят врагове. Или не си достатъчно умен за да разсъждаваш със собствената си глава.

    И кой ти говори за социализъм и комунизъм? Когато не ви изнася обвинявате опонентите си за социалисти и комунисти. Твърде познати похвати именно от близкото минало. Но нали тогава сте били активни комсомолци като стоянр деса, цеца, тиквата и т.н.

    За твое сведение тогава и на запад не караха бмв х6, мерцедес GL или авентадор. Времето тече и всичко се променя. За съжаление има същества които не могат да осъзнаят че у нас промените водят до катастрофа.

    Малко ли ви се виждат не интегрираните цигани които упорито се помюсюлманчват, малко ли са тия с турско съзнание, малко ли ви се видя радикализирането на помаците, изграждането на хиляди джамии от които по няколко пъти наден се надава неистов вой? Много хубаво ли ви се виждат че се вкарват радикални ислямисти като мигранти от ирак, афганистан, пакистан и др. и държавата харчи милиони за издръжки, устройване и ги разселва по села умишлено обезлюдени преди това. Това ли ви са придобивките от демокрацията. Няма смисъл да повтарям като вашите малоумници едно и също.

    Българите напускат България не защото имат възможност а защото нямат шанс за оцеляване и перспектива за развитие тук. Уроди са тези които ги прогонват и Господ ще ги накаже.

    За така наречените мигранти се отделят милиони и милиарди.
    Колко лева се отделиха за да се завърнат Бълг
  • 19 909 БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    ТРЪМ Е ПРАВ !!! АЗ МРАЗЯ ДИКТАТОРИ !!! ИСКАМ ДА ИМА СВОБОДА И ДА ХОДИШ КЪДЕТО СИ ПОИСКАШ !!!
  • 20 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Трол":

    тръмп и хората като тръм ги ненавиждам,но ги има кво да се прави.те измамиха избирателите си абсолютно безочливо и твоята група особено добре :)))!другия дето ви мами и то добре е генералчето ,скоро ще му видите и неговия :)!и не ми вменяваи на мен твоите истории ,троле или тои и т.н. инерпретации на знаещия турски военен експерт в кавички.жалка картинка!
  • 21 ПОВЪРХНОСТНА И ЕЛЕМЕНТАРНА ПАК

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    ТУЙ ЧЕ СЕ СМЕНЯТ ПРЕЗ НЯКОЛКО МАНДАТА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НИИИИИЩО НЕ ЗНАЧИ.СИТЕМАТА Е ВСЕ ТАКАВА ПОРНОГРАФСКО МАФИОТСКА СМУЧЕЩА И ГРИЗЯЩА ЖИВА ПЛЪТ ОТ НАРОДИТЕ ПО СВЕТА.

    Коментиран от #24

  • 22 Диди

    0 0 Отговор
    Ха ха ха,Троле,ти отвсякъде си ,,гипсиран,,.Аз не ползвам няколко ника,а единственно само моя.Време е да заминеш на ,,почивка в пакет с ТЕРАПИЯ,,и то без достъп за навън.

    Коментиран от #23

  • 23 ИДВАМ ОТ ТАМ КЪДЕТО ОТИВАШ ТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Диди":

    ВСИЧКИ СМЕ СМЪРТНИ ПРЕДПОЛАГАМ И ВИЕ ДОРИ И ДА СТЕ РОБОТИЗИРАН ТРОЛ ПАК ПОДЛЕЖИТЕ НА РЕЦИКЛИРАНЕ.
  • 24 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ПОВЪРХНОСТНА И ЕЛЕМЕНТАРНА ПАК":

    ако си забелязал наи огризаните народи са наи-добрите партньори на сащ ,що така като са толкова гризани?нека се сетим за такива:япония гризана с атомни бомби,германия гризана с бомбени килими,виетнам гризан с 10 годишна воина ,китаи гризан политически враг.та всеки търси начин да го гризнат от сащ с гадните президенти :)!е нее като в русия или куба властта да се взема веднъж и да не се пуска до смърт ама кво да се прави!