1 103 8

Хеликоптер се разби в Каспийско море

Има петима загинали

Росен Стойчев

Ирански хеликоптер, превозващ петима души се разби в Каспийско море, съобщи Press Tv.

Хеликоптерът е собственост на Иранската държавна петролна компания. В хеликоптерът се е превозвал човек, получил сърдечен арест на петролна платформа.

Катастрофата е станала край град Бехшар, намиращ се в иранската провинция Мазандаран. Катастрофата е била причинена от техническа неизправност.

Загинали са и петимата пътници. Телата на трима от тях вече са открити. В момента се издирват тези на другите двама.

Иран (Ислямска Република)

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • стани стани юнак балкански
  Отговор
  1 16:51  27.11.16
  Руската техника е НЕ НАДЕЖДНА !!! Ние Българите сме Европейци и не се интересуваме от руски БАНГИЙ !!!

  Коментиран от #3, #4

 • Лупи
  Отговор
  2 17:24  27.11.16
  Значи човека е получил "сърдечен арест", тоест, видял е някоя маца секси и моменталноо е получил инфаркт от влюбване. Хелиикоптера е дошъл да го отведе на преглед при мацата или при доктора, но поради лошите метереологични условия е катастрофирал. Поне така излиза? Мир на душата на загиналите - ставата варии всеки ден! Ето като казвам, че Люлбовта е страшно нещо все ми се смеят? Аз заради любов паднах от 6 метрова стълба и си супих китката. Абе опасно нещо е сърдечният арест и това си е!
 • Лупи
  Отговор
  3 17:31  27.11.16

  До коментар #1 от "стани стани юнак балкански":

  Аз пък харесвам русската самолетна и вертолетна и друга техника, без автомобилите им от соца. До Лада Калина имам впредвид... Насам са по-добри. Иначе строят качественни машини и други. Видях страхотна русска водна помпа, с 3 години гаранция, 88 лева, съответният еквивалент на Райдър е 90 лъва, а на Макита 170. Но и руската си я бива, изобщо не си поплюва до височина дебит от 7 метра нагоре... А какви имат още...? Не бъди предуубенен! Руснаците правят хубавии неща и другите също. Индийците правят Сузуки Марути 800 сс гори 3 на сто, но не се внася тука... Абе вие руссофобите сте странно зомбирани - всичко русско ви е черно? Не казнвам, че всеки руснак е светец? И там има всякакви като тук. Но ако паднеш в океана и те спаси някойс руска лодка, ще я целуваш после цял живот.... или те измъкне над вълните русска подвнодница за топките, ще я превъззнасяш... Амиго, руснаците правят хубави неща. И аз не харесвам старите им автомобили, но съвременните са много по-хубави. И те станаха модерни. Останалата им техника е добра. Всъщност вертолета е много стар, за да го надценяваш.... Това са амортизирани вече машини, не сравнявай с новите К2 и други!

  Коментиран от #5

 • Трол
  Отговор
  4 18:23  27.11.16

  До коментар #1 от "стани стани юнак балкански":

  Пак "българин" завършващ думите в мн.ч. с буквата Й! Абе вас козяшките тролове по какъв критерий (тази дума не е в мн.ч.) ви избират?
 • стани стани юнак балкански
  Отговор
  5 19:21  27.11.16

  До коментар #3 от "Лупи":

  Последния път когато руснаците минаха от тук/през България / избиха генералитета и интилигенцията ограбиха едрата градса собственност земите и каквото друго можаха ! След това спряха переспективни Български производства сато "булгаррено " ,"балканчето ".... А ти си ги харесвай колкото щеш -/ колкото ти плащат/!!!

  Коментиран от #6, #7, #8

 • Бай хой
  Отговор
  6 19:55  27.11.16

  До коментар #5 от "стани стани юнак балкански":

  Ама ти сериозно ли или се майтапиш. Това за балканчето и булгарреното направо кърти мифки. А ве младеж на какво ви учат в училище. Забрави да споменеш и за безпредметното прогонване на анадолците тъй като е нямало турско робство. А за генералитета просто са дали път на млади и перспективни генерали като боко, гяуров, атанасов, оня контраадмирал ли беше дето марширува като пинокио. Изобщо голем смех. Май си чел "Цар и генерал" ама си пообъркал главните герои. Боже пази България от неграмотници. А някой може ли все пак да каже всъщност каква марка и модел е падналият вертолет?
 • Лупи
  Отговор
  7 20:03  27.11.16

  До коментар #5 от "стани стани юнак балкански":

  Абе човек, аз говоря за качеството на техниката. Да нас са ни мачкали и българи и турци и руснаци и евреи и цигани и латини и каквито ли не? но не означава, че всички са ни криви! По принцип основната мътилка в света се разиграва от някаква странна игра съревнование и същевременно съюз помежду им на няколко хазарски и ешскеназски рода. Хем спорят кой да е лидерп и се бият и карат, замесвайки в това цели народи и държави, хем и солидарно ни мачкат и чрез политици и какво ли не. Но говорим зза руската техника - добри са, имат много новости иновации качественни и солидни изработки на какво ли не. Впрочем и моите чичовнци са ми врагове. А нямат причина да е така? не искат да си оправим деловите отношения, а това носи загуби и на нас и на тях. Та аз не деля враговете на свои и чужди, а на врагове и приятели. И много българи ни крадат, вредят и мачкат, та чужди ли да няма? заатова си прав фактолотгически. Но сега поне ще караме Секън дЕдишън на воля, това ни прави "щастливи". И аз не харесвам да чакаш 7-8 години за нова кола и месеци за телевизор секция и цимент и тухли. Сега е по-добре. което не означава че не можем да сме в приятелски отношения с руснаците и да си търгуваме и партнираме за какво ли не? Означава, че трябва да се пазим от злото и от наши и външни и да сме приятели с приятелите ни! Но правят руснаците какво ли не. Аз не съм трол. харесвам и американски и руски и какви ли не неща. Но не харесвам врагове и вандали. А такива дал Господ и наши и въ
 • кроко
  Отговор
  8 21:47  27.11.16

  До коментар #5 от "стани стани юнак балкански":

  Като чета какви ги пишеш и ти и всякаквите тролове ограничени, явно наистина да са поизбили интелигенцията ;)!

Напиши коментар:


Публикувай