1 250 4

Додон попари Румъния: Не ми трябват съвети от унионисти

Той отхвърли предложението за среща с Траян Бъсеску

Росен Стойчев

Новият президент на Молдова Игор Додон е отклонил предложението за среща от страна на бившия румънски президент Траян Бъсеску, съобщи ТАСС.

„Бъсеску гледал мое интервю по румънска телевизия и ме покани на среща. Искал да ми дава съвети. Не ми трябват нито съветите му, нито неговият опит на неуспешен унионист. Пo-добре е въобще да нямаш политически опит, от колкото да имаш такъв като неговия“, написа Додон в социалните мрежи.

В Молдова унионисти наричат хората, искащи обединение между страната и Румъния. Додон заяви, че е отворен за диалог към всички, уважаващи държавността в Молдова.

Молдова (Република)


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петро Порошенко
  Отговор
  1 17:35  27.11.16
  гАСПАДА, Додон те е президент на Румъния, а на Молдова /Молдавска ССР/ Анадънму!
 • antimediator
  Отговор
  2 18:12  27.11.16
  При условие ,че руснаците наляха милиони за изборите в Молдова е естествено това да е тяхния човек. У нас се получи нещо подобно.Индиректно, по заобиколни пътища се финансират БСП,ДПС,АТАКА,патриотите,разни партийки като ЛИДЕР,тази на Бареков и един куп други.
 • Тодоров
  Отговор
  3 09:37  28.11.16
  Към antimediator-а: Доста развинтена фантазия имаш. Откъде знаеш колко наляха руснаците на Додон за изборите и че било нещо подобно и у нас. Защо не коментираш ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ с колко милиони финансира Борисов и Герб. А освен това на разположение на ГЕРБ са и парите от европейските фондове. Например как така свършиха изведнъж парите за саниране. Ами неразплатените суми с бизнеса по строителството на обекти по оперативните програми? Още малко ще кажеш, че Путин налива пари и на консерваторите във Франция, които напролет явно ще спечелят изборите за президент. Явно европейската либерална неодемокрация си отива - начело с баба Меркел, разбира се.
 • Диди
  Отговор
  4 11:15  28.11.16
  България е получила помощи от ЕС,но какво е постигнало правителството с тези помощи,кой може да ги контролира.Германия е платила 14,3 милиарда в Европейската хазна,а година преди това 15,5 милиарда.Жалкъ зй нас е ,че дадените пари се крадат и никой не търси сметка къде са отишли,а някои ,,плюят,, ЕС,казват че сега в БГ хората живеели по зле от преди.Нали тези ,,мошенници,,които управляват,народа ги избира.Защо все други трябва да са виновни за положението в БГ? Що се отнася за Меркел,времето ще покаже дали ще бъде избрана за още един мандат.Мисля,че по време на коледните пазари,където се събират много хора,може да станат атентати.Тогава Меркел може и да не спечели,но ще видим.

Напиши коментар:


Публикувай