Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 18:09 2 158 0

Има ли кръвна връзка между Трюдо и Кастро

  • джъстин трюдо-
  • връзка-
  • фидел кастро

Трюдо се изказа ласкаво за кубинския лидер

След позитивното изказване на канадския премиер Джъстин Трюдо за кубинския лидер Фидел Кастро, се появиха съмнения за евентуална роднинска връзка между двамата, съобщи life.ru.

Доста потребители на социалните мрежи предполагат, че позитивните думи от страна на канадския премиер се дължат на кръвна връзка с Кастро.

В мрежите се разпространиха снимки на срещи между Фидел Кастро и бащата на Трюдо – Пиер. Пиер Трюдо беше канадски премиер между 1968 г. и 1979 г. В същото време сравнявайки снимките с тези на сегашният канадски премиер, установяват, че той прилича значително на Кастро.

Има и снимки от официалните срещи на майката на Трюдо – Маргарет, с кубинския лидер. На една от тях той дори държи в ръце самия Трюдо като бебе.

Трюдо заяви, че чувства дълбока скръб от смъртта на Кастро и го определи като изключителен лидер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: