Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 19:20 2 334 1

Тръмп за Иванка: Горд съм с участието в създаването на такава красота

  • доналд тръмп-
  • иванка тръмп-
  • сащ

Тръмп и Иванка с разменят закачки в стари интервюта

Тръмп за Иванка: Горд съм с участието  в създаването на такава красота - 1
Снимка: БТА/AP

Новият президент на САЩ Доналд Тръмп е известен с острите си изказвания към жените. Оказва се обаче, че той не е пощадил и собствената си дъщеря Иванка, съобщи News Everyday.

Припомня се изказване на Тръмп пред „Chicago Tribune“ през 2006 г. В него той коментира възможността дъщеря му да се снима в еротично издание.

„Не мисля че Иванка би направила това. Тя обаче има прекрасна фигура. Ако Иванка не ми беше дъщеря, сигурно щях да ходя на срещи с нея“, заяви Тръмп.

Впоследствие пък Иванка отговаря: „Ако не ми беше баща, сигурно щях да го пръскам с лютив спрей“.

Все пак източници отричат този случай да е предизвикал спор между баща и дъщеря. Тръмп все пак се е хвалил с дъщеря си и преди. То е заявявал, че е „горд, че е участвал в създаването на такава красота“. Също така е пояснявал, че Иванка е направила сериозно богатство от модния си бизнес.

Доанлд и Иванка никога не са коментирали евентуални свои противоречия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    Тръмп е пич.