Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 21:12 2 028 4

Принц Хари без да иска почете Кастро

  • принц хари-
  • почете-
  • фидел кастро

Той бе поставен в неудобна ситуация

Принц Хари без да иска почете Кастро - 1
Снимка: БТА/AP

Британският принц Хари беше поставен в неудобна ситуация, в която от него поискаха да се включи в спазването на минута мълчание, като част от почитането на паметта на кубинския лидер Фидел Кастро, съобщи „Дейли Мейл“.

Това стана по време на прием на остров Сейнт Винсент, който принцът посети, като част от обиколката си на Карибите.

Източник, близък до Хари заявява, че минутата мълчание не е била предварително планирана и за нея е настоял губернаторът на острова. Според британски експерти постъпката на Фредерик Балантин е била нечестна.

Много британци приемат Кастро като диктатор. На Сейнт Винсент обаче го считат за приятел на острова.

Принц Хари не е говорил за отношението си към Кастро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мани бегай

    2 0 Отговор
    Извъртели са го!
  • 2 чубака

    2 0 Отговор
    Е.. Го у принца!
  • 3 Самоеда

    1 3 Отговор
    То и тука така ни извъртяха да гласуваме на референдума, никой не знае какво означава чуждата дума мажоритарен, какви са последствията от такъв вот, даже и думата вот означава глас на български незнам защо използват чуждици, а глупакът Трифонов обяснява на масите "гласувайте 3 пъти да - Да - Да -Да

    Коментиран от #4

  • 4 абе каун

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Самоеда":

    ти като си много умен, що не ни ги обясниш тея работи? Глупкак трифонов е свършил нещо, ти освен да драскаш като плъх по воруминте, за друго нямаш капацитет.
Новини по държави: