29 Ноември, 2016 20:31 805 1

Хеликоптери ще следят за сигурността по Нова година в Кьолн

  • хеликоптери-
  • кьолн-
  • нова година-
  • мерки за сигурност-
  • сексуални нападения

Германия повишава мерките за сигурността в опит да предотврати миналогодишните сексуални нападения, извършени от мигранти

Хеликоптери ще следят за сигурността по Нова година в Кьолн - 1
Снимка Архив

Хеликоптери и конна полиция ще следят за реда и сигурността по време на новогодишните тържества в германския град Кьолн тази година. Това са само част от строгите мерки за сигурност, които местните власти смятат да въведат, в опит да предотвратят повторение на ужасяващите сексуални посегателства срещу жени, които бяха извършени от мигранти навръх Нова година, пише изданието "Експрес".

Вълна от гняв и възмущение заля цяла Европа, след като в първите дни от настоящата 2016 г. повече от 500 жени съобщиха, че са станали жертва на сексуално насилие, изнасилвания и грабежи в навечерието на Нова Година в Кьолн.

Ужасяващите сексуални посегателства бяха извършени от разбесняла се тълпа мигранти и породиха сериозни критики срещу политиката на отворени врати, въведена от германския канцлер Ангела Меркел.

Според документи, получени от вестник "Кьолн Експрес", властите в града сега обсъждат планове за изключително строги мерки за сигурност и наблюдение по време на тазгодишните тържества.

Сред тях са поставянето на повече камери за видеонаблюдение и повече източници на светлина. Допълнителни полицейски части също ще бъдат разположени по улиците на германския град, за да следят за нередности. В небето над града пък ще кръжат хеликоптери, които ще оценяват ситуацията отгоре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дойчери

    0 0 Отговор
    Само ще си снимат и регистрират от високо как примати насилват германки! Тя цялата политика на Изперкел е така "от високо" !!!
Новини по държави: