1 Декември, 2016 10:19 1 779 2

Липса на гориво е причината за катастрофата на самолета

  • самолет-
  • катастрофа-
  • колумбия

Излезе и запис на пилота

Властите в Колумбия обявиха, че има все повече доказателства, за това, че превозващия бразилски футболен отбор самолет, се е разбил, заради липса на гориво при опит за приземяване, съобщи Би Би Си.

Според началника на гражданската авиация Алфредо Боканегра, първоначалната инспекция на обекта показва, че в „самолета не е имало гориво по време на удара“.

Има и запис от кабината, в който пилотът иска разрешение за кацане, заради проблеми с електрониката и липса на гориво. Само 6 души от 77-те пътници на борда оцеляха след катастрофата.

Вече се подготвя разследване, за това по каква причина в самолета е имало недостиг на гориво. Установено е, че самолетът не е имал гориво, за да стигне до алтернативно летище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Нагласена работа май
  • 2 Кики

    0 0 Отговор
    Версията с горивото е много неясна. През цялото време пилотите би трябвало да виждат на таблото колко гориво имат,и да преценят докога ще стигне.