Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Декември, 2016 11:00 1 952 4

Украйна започна ракетни учения край Крим

  • украйна-
  • учения-
  • крим

Русия се притеснява от провокации

Украйна започна ракетни учения в южните части на страната, намиращи се в близост до границата с Крим, съобщи 112 Украйна.

Москва вече обяви, че счита за провокация ракетната стрелба в близост до Крим. В рамките на ученията се планират тестови изстрелвания на зенитни ракети със среден обсег С-300.

“Целта на учението е придобиване на опит в използването на ракети и повишаване на уменията на зенитно – ракетни войски.“ Това заяви Владимир Крижонавски – началник на пресцентъра на въздушно командване „Юг“.

Според него ученията са съобразени с международното право.

„Не виждам какви ответни мерки трябва да взима Русия, след като нищо не се случва“, заяви Крижонавски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    11 0 Отговор
    Може да настъпят мотиката.
  • 2 Трол

    10 0 Отговор
    На 4 октомври 2001 г. самолет Ту-154 на авиокомпания "Сибир", изпълняващ полет от Тел Авив до Новосибирск падна в Черно море на 185 км. от Сочи. Загинаха 78 души, в това число 51 граждани на Израел. Заключението на Международния авиационен комитет бе, че самолетът е свален от украинска ракета по време на учения в Крим.
  • 3 РЕАЛНО

    12 0 Отговор
    Тия няма какво да ядът-тръгнали учения да правят-шашава работа...
  • 4 кроко

    10 1 Отговор
    Aaa, що така с ракети С-300. Това е в противоречие с евроатлантичерските ценности. Я да ги нарежете на скраб и да си купите американски прашки!
Новини по държави: