2 078 5

Ето как Русия наблюдава украинските учения край Крим

Руски кораби се установиха край Крим

Росен Стойчев

Кораби от Черноморския флот на Русия заеха позиции в близост до Кримския полуостров, за да помогне в засилването на противовъздушната отбрана, съобщи Express.

По същото време Украйна започна своите ракетни учения в близост до границата с Крим. Москва определи тези действия като провокация. Силите за противовъздушна отбрана са във високо ниво на готовност.

Има предупреждение, че ракетните учения няма да застрашат гражданските полети. Според военни източници от Крим, руските кораби са заели позиции в близост до западния бряг. Те разполагат с техника за противодействие на противокорабни ракети и крилати ракети.

От Украйна обявиха, че ученията протичат нормално.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Деси
  Отговор
  1 13:47  01.12.16
  Моля, Стоян, Пеньо и Киро да се изходят по въпроса.
 • ами сега кво стана
  Отговор
  2 01:39  02.12.16
  деси, поради вече изхождането на споменатите граждани, ще ти се изходя върху въпроса аз. притеснявах се като ги гледам така скупчени тези красиво боядисани руски железарии. представяш ли си ако върху тях беше паднало туй дето падна от космоса днеска? щеше да е руския пърл-харбър, но без никакви японци, а в старата руска традиция - сами да се унищожават. ако пък някой от корабите успееше да гръмне по падащия от космоса КЮНЕЦ, медиите по света щяха да гръмнат с уникалната информация : руски космически кораб пада аварийно,а отдолу руснаците го стрелят с ракети да се връща обратно...
 • 3 19:31  03.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 19:37  03.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 19:40  03.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай