Last news in Fakti

1 Декември, 2016 15:53 1 144 1

Евакуираха Бъз Олдрин от Южния полюс

  • южния полюс-
  • бъз олдрин-
  • евакуиран-
  • болен

Вторият астронавт, стъпил на Луната, се разболял тежко

Евакуираха Бъз Олдрин от Южния полюс - 1

Бъз Олдрин, вторият човек, стъпил на Луната, е бил евакуиран по спешност от Южния полюс, след като се разболял, пише в. Washington post.

86-годишният бивш астронавт е бил на посещение в американския изследователски център в Антарктическата, като част от туристическа група.

От White Desert - туристическото дружество, организирало ярктическата обиколка, са заявили че състоянието на Олдрин е стабилно, но той е под лекарско наблюдение.

"Състоянието му се влоши и като предпазна мярка, нашият лекар и лекарят на американската антарктическа програма, поискаха Олдрин да бъде евакуиран с първия възможен полет от Южния полюс до Макмърдо", съобщават от компанията.

Полетът, с който Олдрин е бил евакуиран е предоставен от Националната научна фондация на САЩ.

Евакуираха Бъз Олдрин от Южния полюс


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бъз

    2 2 Отговор
    Той е вторият НЕстъпил на Луната, отдавна вече цял свят знае че не са били на Луната.