1 448 4

Мръсните ризи на Порошенко отидоха в американското разузнаване

Компромати срещу украинския президент

Мръсните ризи на Порошенко отидоха в американското разузнаване
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Мръсните ризи на украинския президент Петро Порошенко са предадени на американското разузнаване, съобщи „Украинска правда“.

Депутатът Александър Онищенко заяви, че е предал компромати за държавния глава на службите на Съединените американски щати.

Пред изданието той коментира и обвиненията на Украинската служба за безопасност (СБУ), че подготвя мащабна информационна атака, съгласувана с Кремъл.

В отговор депутатът заяви, че е дал компроматите, с които разполага, на САЩ, а не на Русия, опровергавайки обвиненията за „ръката на Кремъл“ в неговия случай.

Онищенко сподели, че е записвал разговорите си с Порошенко на диктофон, вграден в часовника му. „Ще изчезнат всички илюзии за любовта му към Украйна“, заяви депутатът.

Той подчерта, че няма руски паспорт. През месец юли украинската Върховна рада свали имунитета на депутата – който в момента се намира извън Украйна – а властите издадоха заповед за ареста му.

Според украинските служби Онищенко има руски паспорт и целта му е да дестабилизира обстановката в Украйна. Според службите депутатът се е съгласил да си сътрудничи с руснаците.

Украйна

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Трол
  Отговор
  1 19:31  01.12.16
  Че на Б.Б къде са!
 • МОЛ
  Отговор
  2 20:20  01.12.16
  Там, там са...
 • кроко
  Отговор
  3 20:59  01.12.16
  Айде, потрошенко почва като тиквата, който вместо да коментира съдържанието на записите, разискваше кой и как ги бил направил. Та и потрошенко понеже знае че е в кюпа и няма как да се защити, почва с обвиненията за руска агресия. И после 2-3 шматки от фемен ще ходят да направят пак гол протест че запада им слага спънки нарочно! А депутата да ги беше качил в някой сайт, та да го види целия свят що за стока е потрошенко.
 • Kcaniba
  Отговор
  4 11:11  02.12.16
  тоя му смазват кънките веке ще го дарят на Путин явно...

Напиши коментар:


Публикувай