1 Декември, 2016 21:27 3 100 10

Йорданец измами съпругата си българка и й взе двете деца

  • българка-
  • йордания-
  • деца

Недка Абделбаки заминала за Йордания с двете им дъщери под предлог, че отиват на сватба

Йорданец измами съпругата си българка и й взе двете деца - 1

Майка вече десет месеца е разделена от децата си, след като е била измамена от съпруга си йорданец, разказва бТВ.

Историята на Недка Абделбаки звучи като от известния филм „Не без дъщеря ми”. Тя е лекар от Варна омъжена за йордански гражданин. Има две дъщери на три години – близначките Алия и Амира.

През февруари тази година тя заминава със семейството си за Йордания на семейна сватба. Пристигайки в Аман Недка разбира, че е измамена – сватба няма, а паспортите им са отнети.

Недка е държана седмица без пари, телефон и документи. Накрая успява да се свърже с българските власти и да напусне къщата на мъжа си, но без децата.

Междувременно той успява да им извади йордански паспорти и така те вече няма как да бъдат изведени от страната.

Недка отказва да приеме, че няма да види повече децата си и започва да води дела в Йордания. С цената на много усилия два пъти получава попечителство от Шериатски съд.

Въпреки това вече 10 месеца Недка не може да види или чуе децата си, не знае дори къде са, но няма да се откаже.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВОЧА

    7 1 Отговор
    ЧИ ГО ДЪРВИШ ТАМ МА ХАК ДА ТИ Е ЩЕ ТИ ВЪРНАТ ДЕЦАТА НА П...КИН ДЕН СВЪРШИХА БЪЛГАРИТЕ;КОЛКОТО И ДА ГО СЪДИШ В АРАБСКИЯ СВЯТ Е ДРУГО НЕ СА КАТО НАШИТЕ ПОДАВУЛНИ Г.ЗИЦИ.

    Коментиран от #8

  • 2 Пешо

    12 0 Отговор
    Що стана така, скочих от 10-тия етаж и не полетях, а се размазах на паважа?!?

    Тая жена уж лекарка, уж има акъл, пък се хвърлила да лети ...
  • 3 шшш

    13 0 Отговор
    Карбовски хубаво написа за това,ама няма кой да чете." Вие днес идвате предимно мъже. Вашите дъщери и сестри ще пазите за себе си. Нашите момичета са общи. Взимайте, нямаме монопол над раждаемостта. Вие обаче ще имате. Всяка наша булка ще отива при вас, защото е свободна да го направи. Но вие ще поставяте условия - булките да си сменят вярата. Ние сме модерни хора, ще отстъпим". Момичета за какъв чеп ви трябват тези изроди, после ще ходите по мъки..
  • 4 еми

    7 0 Отговор
    Женят се за арабели, раждат им деца после им ги взимат, схемата винаги е една и съща! И това да беше някоя проста жена, а то лекарка уж интелигентна!? После се жалват по медиите, но едва ли им някой които да им съчувства!
  • 5 резак

    6 2 Отговор
    Що се е фанала с такъв ?
    Малко ли българи има че резана пушка търси?
    Сега ще си бере последствията!
    А ти лапа ли го - да?
    Ми айде яж го сега !
  • 6 Кубрат

    4 6 Отговор
    Типично БГ коментари! СРАМ!!!

    Коментиран от #7, #10

  • 7 Лафчи

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кубрат":

    Кубрате, какъв щеше да бъде коментара ако наш се беше оженил за арабелка и беше постъпию по същия начин? Май нямаше да се размине само с просташки коментари. Щеше да има и рязане на кратунки.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кики

    1 0 Отговор
    Това, че е лекарка не я прави по-умна от останалите. Пожелавам на тази красива жена да си върне децата.
  • 10 а ся

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Кубрат":

    Няма нищо страшно . Някой хора са по притеснителни и по срамежливи. Обикновено за тези хора разправят ,че са смотани . Аз пък смятам ,че са повече от смотани . Направо са си вредни !!!! Пък на вас жени който сте сметнали че български х.й няма или не ви е достатъчен , ПЛУЯ НА ВАС .