Last news in Fakti

2 Декември, 2016 21:35, обновена 2 Декември, 2016 22:51 1 799 0

Заложническа драма във Франция

  • франция-
  • драма-
  • заложници

Нападателят е избягал. Заложниците са спасени

Въоръжен мъж е взел 7 души за заложници в туристическа агенция в Париж, съобщи „Мирър“.

Властите вече са изолирали района. Полицаи с тежка техника са пристигнали пред мястото на събитието. Смята се, че става въпрос за обир, който се е провалил.

Данните са, че нападателят е само един и е въоръжен с пушка. В момента се водят преговори. Полицията се надява, че ще реши проблема без кръвопролития. Агенцията се намира на булевард „Масена“ в Южен Париж.

По последни информации заложниците вече са освободени. На място е пристигнала и антитерористична полиция. По последни данни нападателят е избягал. Хората в района са предупредени да внимават.

Заложниците са невредими. В момента се издирва нападателят.

Франция все още е в състояние на висока тревога от терористични атаки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: