Last news in Fakti

2 Декември, 2016 21:56 1 760 8

САЩ и Русия търсят решение за Алепо

  • джон кери-
  • алепо-
  • сергей ларвов

Джон Кери и Сергей Лавров се срещнаха в Рим

САЩ и Русия проучват нови начини, за да пречупят дипломатическата безизходица по въпроса как да се спрат сраженията в Алепо, съобщи „Free Europe”.

Това заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери след среща с руския външен министър Сергей Лавров в Рим.

„Ние разменихме някои идеи. През следващата седмица ще има среща в Женева. Трябва да почакаме и да видим, дали тези идеи ще бъдат реализирани. Никой не чака администрацията на следващия президент да заработи. Трябва да възобновим дипломатическите усилия. Смятаме, че това е наистина важно. Ще видим какво ще стане“, заяви Кери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    9 0 Отговор
    Те сраженията в Алепо вече замират. Терористите от вашингтон се чудят как да подсилят терористите от идил наричащи ги свободна 7мерена опозиция.

    Коментиран от #3

  • 2 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    КОЙТО ПИПА АЛЕПО ДА МУ ИЗСЪХНЕ БУЯ
  • 3 стоян георгиев

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    замират така че вчера опозицията окупира два квартала :).и не лъжи ,американците отдавна не помагат военно на защитниците на алепо.просто руската ,сирииската и иранската армии не могат се оправи с 3-4000 човека ,макар да сринаха града ,въпреки че са много загрижени за сирииския народ.руснаците докараха в сирия всичко дето имат в наличност и пак не става и не става!

    Коментиран от #5

  • 4 Petar

    4 1 Отговор
    Към Стоян Георгиев
    Нещо бъркаш, точно обратното става правителството окупира нови 2 квартала. Не могат да се справят защото се опитват да има по-малко цивилни жертви. И ако все пак искаш да разбереш кои са добри и кои лоши се опитай да говориш с някой Сириец в България и ще ти стане ясно. Тези в Алепо не са реалната опозиция а терористи.

    Коментиран от #8

  • 5 на Деса шушито

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Айдеее, гледай си Мосул! Оше ли не си го превзела.
  • 6 Kcaniba

    2 0 Отговор
    Умерената опозиция - главорезите обучени и въоръжени от САЩ, ползват цивилните жители, като живи щитове, насилват 13-14 годишни момичета!!!
    Обаче има голем проблем за тези святи воини на пророка, изнасилваните момичета получават калашници, обучение, униформи!!
    светия воин на пророка не попада при други 72 девственици в рая, убит от жена...
    Слава Руси

    Коментиран от #7

  • 7 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    по какво твоя текст дето си написал се различава от брътвежите на талибаните?те пишат същите глупости за това как християните ядат деца ,а те са спасители на света и вместо слава рoссии пишат алах акбар.демек ти си им близнак :)!
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Petar":

    тва беше преди това,сега бунтовниците си върнаха част от загубеното след контраатака и то стана точно в деня ,когато писахме.
    ето тук може да следиш кво се случва в алепо от руски източник.достоверно е до колкото може руското да е такова :) стига да знаеш руски.
    https://www.youtube.com/watch?v=y-zmpd92ibM
    говорил съм с много сириици и те имат моето мнение ,терористите и асад трябва да се махат от сирия.
Новини по държави: