Last news in Fakti

4 Декември, 2016 09:07 3 240 5

Искат да изгонят Мелания Тръмп от Ню Йорк

  • мелания тръмп-
  • сащ-
  • петиция-
  • ню йорк-
  • охрана-
  • изгонят

Охраната на първата дама възлиза на 1 милион долара дневно

Искат да изгонят Мелания Тръмп от Ню Йорк - 1
Снимка: БТА/ AP

Близо 100 000 души се подписаха в петиция за изгонването на Мелания Тръмп от американския метрополис Ню Йорк, съобщи „Индипендънт“.

Съпругата на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп заяви, че иска да остане в града, докато синът й не приключи учебната година.

Изчислените разходи за охрана на президентското семейство – преди да се премести в Белия дом – възлизат на 1 милиона долара на ден, което е разгневило нюйоркчани.

Близо 100 000 души призовават губернатора на щата Андрю Куомо и кмета на града Бил Де Блазио да чуят призивите им и да откажат изплащането на тази сума от джоба на данъкоплатците.

Желанието на Мелания Тръмп пък да остане в „Тръмп Тауър“ ще създаде предизвикателства за тайните служби и нюйоркската полиция. Първата дама ще живее в сграда, която се намира на оживен булевард и в която постоянно влизат и излизат хора.

Новоизбраният президент Доналд Тръмп ще встъпи в длъжност през месец януари 2017 година. На изборите в САЩ той победи кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чобанов

    7 3 Отговор
    Е да ама ако чичо Тръмп им донесе милиарди в икономиката, не убива невинни хора в Африка и Азия, не бойкотира правителства на независими държави накрая ползата ще е по голяма

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чобанов":

    А какви хора убива в Африка и Азия, че не ни е ясно? Защо не си ползва своя петрол а ползва чуждия? Един конфликт извън САЩ няма, без тяхна намеса. Това май не го казваме.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 шшш

    9 0 Отговор
    Тези няма да спрат с глупостите , крайно време да мирясат . било 1млн.долара охрана в Ню Йорк , а в столицата с 1000долара по евтино. Въпроса не е в парите .Газ пикаете Закъдето загубихте избори--клинтомани
  • 5 СДФГ

    2 1 Отговор
    Вие американците не ги мислете. Гледайте си във вашето канче, че от много даване на акъл ,останахте без него.